facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mok vzw

Mok vzw

Info

Mok vzw is een vergunde zorgaanbieder die studiowonen en dagbesteding aanbiedt aan meerderjarige personen met een beperking of nood aan extra zorgen. Mok staat voor Mensen Ondersteunen en Kansen bieden.

Geschiedenis



Mok vzw stelt 7 ruime, rolstoeltoegankelijke studio’s en 4 knusse duplexwoningen ter beschikking.

Zo willen we tegemoetkomen aan de vraag naar meer autonomie, zelfstandigheid en het zelf richting willen geven aan het leven.

Beschikken over een eigen plek waar je jezelf kunt zijn, waar je je veilig voelt en tegelijk de nabijheid ervaart van (professionele) ondersteuning, is van onschatbare waarde.

Wonen in een eigen studio geeft meer kansen op een inclusief leven. Samenleven in een woonentiteit zorgt tegelijk voor veiligheid en geborgenheid. Hieruit vloeit een goed evenwicht tussen vrijheid en ondersteuning voor de persoon met een beperking en zijn/haar netwerk.

Binnen deze huisvesting bieden we ook de nodige materiële ondersteuning die tegemoet komt aan vragen met betrekking tot ‘veiligheid’ en ‘comfort’ (vb. verzekeringen, nutsvoorzieningen, herstellingen, …)

Adres: Beervelde-dorp 56, 9080 Beervelde, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0496 94 34 24
Stad: Beervelde
Route: Beervelde-dorp 56
Postcode: 9080



op zoek naar gerelateerd: MOK vitrine, Mok vzw facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chiro Beervelde Chiro Beervelde 258 meter Naar titailrock geweest speciaal voor Flink 82 en heb mij geamuseerd, voor wie het li...
Recensies
Top initiatief en werkingEten: 5/5
Lovenswaardig initiatief en knusse, gezellige plek voor een goed gesprek bij een kop koffie of thee.
Mooi ingericht. Gezellig om te zitten. Lekkere thee en chocomelk. Lekkere verzorgde snacks en ook glutenvrije opties! Vriendelijke bediening. Heel propere zaak.
Altijd zeer lekker en gezellig. Ook ideaal om een kleintje mee te nemen :-
Mooi kader midden in het dorp en leuk om door deze mensen bediend te worden. Kei tof initiatief
Altijd TOP wat deze mensen klaarkrijgen
Eerste maal kennis gemaakt met deze zaak. Vond dit zeker een positieve ervaring. Vond het bijzonder mooi dat mindervalide personen ingezet worden om de mensen te bedienen. Denk dat dit hier wel de bedoeling is. Algemeen zeer tevreden, een beetje muziek was misschien wel welkom, maar begrijp ook dat Sabam daar dan een stokje waarschijnlijk in steekt. Aan alle medewerkers , een dikke mercie. Doe zo verder zou ik zeggen. Er is duidelijk een concept aanwezig van gezond eten en drinken. Dus .. PROFICIAT!!
Vertaald door Google We vonden het erg leuk. Origineel On a beaucoup aimé.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid