facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor moernaut schoenen lederwaren

moernaut schoenen lederwaren

Info

Moernaut Schoenen Lederwaren

Geschiedenis

Schoenen Moernaut, Dendermonde. 1300 m2 schoenen, lederwaren en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen.

Schoenen Moernaut is reeds generaties gekend in en rond Dendermonde. Intussen groeide deze familiezaak uit tot één van de meest toonaangevende schoenenzaken in Vlaanderen. Sinds 2014 bieden ze hun volledig assortiment ook via hun webshop www.moernaut.be aan.

Een unieke verkoopsruimte van 1300 m² biedt alle comfort aan de klanten. Ook het unieke concept (semi-zelfbediening gecombineerd met bediening) laat de klant toe rustig rond te kijken in zijn/haar maat, te passen en advies vragen indien nodig.

Moernaut biedt schoenmode voor een gevarieerd publiek: dames, heren, kids en trendy, design labels, comfort, ... handtassen, kleinlederwaren, bagage,... alles onder één noemer: kwaliteit. De familie Moernaut staat samen met hun verkoopsteam garant voor professionele productkennis en een goedlachse service.



"Schoenen Moernaut is reeds generaties gekend in en rond Dendermonde. Intussen groeide deze familiezaak uit tot één van de meest toonaangevende schoenenzaken in Vlaanderen. Het Moernaut team volgt de modetrends op de voet en bezoekt daarvoor internationale beurzen. Schoenmode voor een gevarieerd publiek: dames, heren én kids. Hippe merken, designer labels. En sinds 2021 vanuit diezelfde passie voor mode biedt Moernaut ook dameskleding. In de 1300 m² grote winkel staan kwaliteit, service, productkennis en beleving centraal. Het volledige aanbod kan je ook online shoppen of reserveren om te passen in de winkel. Als trouwe klant spaar je steeds 8% klantenkorting, ook in de webshop!"
Adres: Sint Gillislaan 94, 9200 Sint-Gillis-Bij-Dendermonde, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 052212589
Stad: Sint-Gillis-Bij-Dendermonde
Route: Sint Gillislaan 94
Postcode: 9200


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 18:30
Woensdag: 09:30 - 18:30
Donderdag: 09:30 - 18:30
Vrijdag: 09:30 - 18:30
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Moernaut outlet, Moernaut Handtassen, Schoenenwinkel Dendermonde, Timmermans schoenen, Schoenenwinkel Aalst, Van Loock, Bent Schoenen, Van Loock schoenen
Recensies
my all time favo schoenenwinkel. Altijd vriendelijk en behulpzaam met een ruime kuize aan mooie schoenen. Hebben ook steeds de bijna volledige collectie van Atelier Content en een groot aanbod van Paul Smith.
Begin dit jaar heb ik bij Moernaut een paar Mephisto sloffen gekocht, omdat het oude paar ruim 3 jaar in bezit aan vervanging toe was. Na slechts 6 maanden was de stof volledig vervaagd en dun geworden. Een tegenvaller, omdat het eerste paar sloffen van fantastische kwaliteit was. Na fijn contact met Moernaut hebben zij contact opgenomen met de leverancier. Na flink aandringen door Moernaut bij de leverancier die hield het in eerste instantie op slijtage heb ik een nieuw paar opgestuurd gekregen waar ik hopelijk weer lang van kan genieten. Dank voor de fijne communicatie en goede service Moernaut!
Top mensen Prachtige winkel
Ruim aanbod aan schoenen en vriendelijke service !
Vriendelijke bediening, en snel bediend!
Uiterst ruime keuze aan schoenen van hoge kwaliteit en van diverse designer topmerken. Snelle levering bij online geplaatste bestellingen. Website is wel heel erg basic maar dat nemen we er maar graag bij. Steeds wordt er een vriendelijk kaartje bij de bestelling gevoegd,nice! Absolute meerwaarde deze winkel...
Veel keuze, zowel heren als dames, verschillende prijsklasse
Ruime keuze. Veel plaats ook afstand houden dus relatief gemakkelijk. Veel licht. Voor mensen die iets moeilijker te been zijn, kunnen de trappen wel wat lastig zijn.
Geweldig!! Mega mooie schoenen, als ik er binnen ga ben ik sowieso verloren. Ik vind altijd wel een paar schoenen of laarzen, steeds met een speciale toets en van buitengewone kwaliteit. Steeds super vriendelijke bediening!
1ste stapschoentjes voor zoontje deze winter daar gekocht. Nu zomerschoentjes gaan halen. Vriendelijke service, ook voor kindjes. Ruim aanbod.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid