facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Modern boxing club

Modern boxing club

Info

Club de boxe anglaise situé à Colfontainre, en Belgique
Entraînements pour adultes et cours spécifiques pour les enfants dès 5 ans les samedis.

Adres: 7, rue de la Platinerie, 7340 Colfontaine
Telefoonnummer: +32471236852
Stad: Colfontaine
Route: 7, rue de la Platinerie
Postcode: 7340


Openingstijden

Maandag: 19:30 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Modern Club, Modern Club avis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Kamer met een familiale sfeer. Abonnement zonder automatische incasso. Veel gewichtsmachines en ruimte voor groepslessen
Kamer bovenaan Mogelijkheid tot privécoaching met een zeer goede opvolging De professionaliteit is er
Familiale sfeer weg van de grote ketens. Er is altijd iemand in de kamer aanwezig om ons te begeleiden en te corrigeren. Topservice
Een paar jaar geleden ging ik er regelmatig heen. Er waren veel groepslessen en met een abonnement kon je zowel van alle groepslessen als van de zaal profiteren. Helaas zijn er vandaag geen groepslessen meer en is de zaal praktisch het hele weekend gesloten. We waren met velen in deze lessen, ik begrijp niet helemaal waarom er niets meer georganiseerd wordt. De openingstijden voor een werkend persoon met kantooruren plus reizen zijn niet te managen. Kortom, ik was van plan om daar terug te gaan, maar ik ga daar niet meer terug en ik koop mezelf een fiets met de 50 euro per maand die ik bij hen uitgaf.
Geweldige sportclub!! Zeer professioneel en zeer goed ontvangen. Zeer nette en complete kleedkamers douche, toilet, lockers etc. tevens voorzien van een hangslot. Bij je eerste bezoek is de sessie gratis! Desalniettemin zijn de abonnementen zeer interessant aan betaalbare prijzen!
Super kamer, het voelt stil om je sport te doen. De kleedkamers zijn erg schoon!! Ik werd zowel door het personeel van de kamer begeleid om me ideeën te geven over oefeningen als over het gebruik van de machines, het advies is professioneel. Heel gelukkig!
Een super schone sportschool! met coaches attent op onze behoeften. Vriendelijke sfeer en gastvrij personeel. Iedereen kent elkaar en zegt hallo. Het is een genot om te oefenen. Ik vergeet het programma IJzerdieet niet dat ik volgde en dat mijn figuur veranderde . Ook niet te vergeten, de netheid van de toiletten en kleedkamer wat erg belangrijk is .
Super bekwaam altijd beschikbaar om advies te geven super uitgerust in een woord geniaal bedankt freddy en bernard
Vriendelijke sfeer, super uitgeruste kamer, schoon, makkelijk bereikbaar, makkelijk parkeren, zeer aangename cafetaria, professioneel begeleidingsteam, attent, volgt je en adviseert je! Zelfstandige groepslessen: Engels boksen, Thais boksen volwassene, kind en vrouw, Kickboksen, Modern wielrennen, ….. en een geweldige Zumba-les gegeven door een meer dan geweldige leraar! Om nog maar te zwijgen van het onnavolgbare en onvergelijkbare IRON DIET Trainingsprogramma!! Wat de jaloerse en jaloerse mensen ook denken, samengevat: IN DE TOP !
Tevreden of ontevreden, het is normaal, net als bekwame of incompetente mensen. Helaas zijn er mensen van wie ze zich voorstellen dat ze na een paar sessies aan de top komen. Jongens zonder zich zorgen te maken over de ontvangst of de apparatuur. ..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid