facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mobitim bvba

Info

Mobitim bestaat reeds 20 jaar en is een gevestigde waarde in de verwerking van Solid Surfaces zoals Corian waarmee wij unieke maatwerk interieurs maken.

Geschiedenis

Mobitim bvba bestaat reeds 20 jaar en is een gevestigde waarde in de verwerking van Solid Surfaces zoals Corian. Wij zijn gecertificeerd verwerker van de originele DuPont Corian Solid Surface, hiermee creëren wij unieke, smaakvolle maatwerk interieurs gaande van keukens en badkamers tot tuinmeubilair en restaurantbenodigdheden.

Bij Mobitim bvba gaan wij steeds voor 100% klantentevredenheid, dit door onze gedreven toewijding om steeds de beste kwaliteit en service aan te bieden.
Achter elk sterk bedrijf staat ongetwijfeld altijd een sterk team van vakbekwame medewerkers, dit is bij Mobitim bvba dan ook niet anders.
Het is met trots dat wij mogen vertellen dat wij een gedreven en bekwaam team hebben, allen met slechts één doel zijnde unieke en duurzame maatwerk interieurs vervaardigen.

Adres: Bergstraat 106, 8510 Marke, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 056/42.07.38
Stad: Marke
Route: Bergstraat 106
Postcode: 8510


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Corian verwerker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Decoratie Santens Decoratie Santens 2 km Decoratiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in schilderwerken en raamdecoratie.
Bodecor Raamdecoratie Bodecor Raamdecoratie 3 km Hele mooie collecties!
Dieter Tytgat Schilderwerken Dieter Tytgat Schilderwerken 3 km Ons bedrijf is gespecialiseerd in algemene schilder-, behangwerken zowel interieur al...
Sarah Vlieghe Sarah Vlieghe 3 km Alle schilderwerken interieur en exterieur. Vloerbekleding, plamuren, behangen, lakwe...
De Coene - interior decoration De Coene - interior decoration 4 km Fantastische service, super personeel & topkwaliteit !
Recensies
Prachtig werk geleverd bij het plaatsen van nieuwe keuken! Op voorhand perfecte uitleg gekregen in de toonzaal. Dienst na verkoop super! Bedankt mobitim!
Povere service na verkoop, laconieke afwimpeling van terechte klacht
Vertaald door Google Top! Origineel Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid