facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mobistoxx

Mobistoxx

Geschiedenis

Meubels - Wevelgem



"Enlèvements Mobistoxx / afhalingen Mobistoxx"
Adres: Tramstraat 4, 8560 Wevelgem
Stad: Wevelgem
Route: Tramstraat 4
Postcode: 8560



op zoek naar gerelateerd: mobistoxx showroom, mobistoxx openingsuren, mobistoxx adres, mobistoxx kasten, mobistoxx salontafel, mobistoxx ervaring, mobistoxx keukens, mobistoxx dressoir
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KastenExpert Online KastenExpert Online 4 km Prachtige kwaliteit, prijs en snelle service top,
Recensies
Ik had in het begin wat twijfels om er te bestellen door de gemengde reviews. Maar na telefonisch contact zijn deze geminderd en heb ik toch besteld. De levertermijn stond gepland op ongeveer 5 à 8 weken maar na een dikke 2 weken heb ik mijn bestelling ontvangen. Alles was mooi verpakt en de handleiding was zeer duidelijk. Momenteel ben ik zeer blij van mijn aankoop!
Rotan is nep. Ik herhaal: de rotan is nep. Het is een afbeelding op hout gedrukt. Dus welke meubel je ook kiest. Lees bij hen de kleine letters! Totaal opzettelijke misleiding. Foto’s: 1- voorzijde ‘rotan’ 2- achterzijde ‘rotan’ 2 Supermooie kast verder. Ik ga al mijn teleurstelling en woede omzetten in kluspower en zelf rotan plaatsen of verven.
Ik twijfelde of ik er moest bestellen want best wel slechte reviews gelezen omdat er pakketten beschadigd aankomen. En ja hoor, ook mijn pakket beschadigd, dus ook kleine kapotte plek op het blad van mijn nieuwe bureau. Ze doen best wel hun best om het goed in te pakken met allemaal extra piepschuim/bescherming zelfs nog buiten het pakket, maar blijkbaar helpt dat niet als het van de ene naar de andere plek gesleept wordt... Uiteindelijk valt de beschadigde plek mee, maar ik had hem toch liever onbeschadigd gehad.... Verder en rommel qua wat er in de verpakking zit, want ik had sommige onderdelen dubbel, wat echt een foutje was, en er ontbraken een paar andere kleine schoeven. Verzending was wel redelijk snel. Veel sneller in NL aangekomen dan de twee weken die verwacht waren.
Vóór de aankoop had ik nogal wat vragen, zeker ook na het lezen van eerdere reviews. Ik kreeg via mail echter snelle, duidelijke antwoorden van Mobistoxx. Op het moment van de aankoop hoekbank Prestance werd de levertermijn op 8 à 12 weken geschat. Na 8 weken kreeg ik een telefoontje dat de bank binnen was en geleverd kon worden. Er werd een datum en dagdeel afgesproken. De levering is wel enkele uren vóór het afgesproken tijdstip gebeurd voormiddag ipv namiddag, maar dat ligt aan de leverdienst. De bank was in 2 delen, elk deel heel secuur verpakt , zodat schade door levering vermeden wordt. Het zelf in elkaar steken ging ook relatief vlot dankzij de installatie handleiding. Ik ben héél tevreden van mijn aankoop. Goede service en een bank die voldoet aan kwaliteit volgens zijn prijs. Nu hopen dat die toch enkele jaren meegaat ondanks de tiener en de kat!
Twee bureau's besteld bij mobistoxx, prima optijd geleverd echter was helaas 1 plank gebroken bij een van de twee bureaus. De bureaus zelf zijn prima kwaliteit en we zijn er erg blij mee, de klantenservice van mobistoxx was erg vriendelijk. Natuurlijk is het vervelend dat de plank gebroken was en we langer moesten wachten, maar de losse plank werd direct nabesteld en kwam binnen de aangegeven periode binnen. Dus! Prima bureau's en prima klantenservice.
Op 2 mei 2018 heb ik een kastje gekocht. Vandaag na meer dan 7 weken heb ik het nog steeds niet ontvangen. Op de website staat levertijd 4-6 weken. Ze geven de schuld aan de fabrikant, maar na 4 weken vanaf de besteldatum gaan ze niet achter mijn bestelling aan. Ze geven mij de optie om de bestelling te annuleren en mijn geld terug te geven. Na 7 weken wachten en annuleren.....??? slechte oplossing, ze komen ook niet met een alternatief
Tv meubel en dressoir uit dezelfde lijn gekocht. Werd snel geleverd 1 week ipv de aangegeven 3-6 wk Door verhuizing pas na 3,5 weken erachter gekomen dat er een led strip ontbrak. Na aangeven werd deze alsnog keurig nageleverd, ondanks het vrij laat ontdekken. De meubels zien er goed uit.
Slechtere kwaliteit dan Ikea kasten en 2 dagen bezig geweest aan simpele commodes door een normale ervaren werkman. Kan 1x verplaatst of verhuisd worden want is heel slechte kwaliteit. Voor de vuilbak. Jammer van de 300 euro.
Een bureautje besteld bij Mobistoxx. Keurig op tijd geleverd alleen was het bovenblad beschadigd. Fabricagefout. Even gebeld. Keurig en vriendelijk te woord gestaan blijft een mooi accent en de twee dagen later een nieuw bureau. Oude hoefde niet terug. Top service. O ja. Bureau is verder van goede, degelijke kwaliteit.
Puur levering van bouwpakketten, als je van puzzelen houdt zijn er betere alternatieven. Kracht van de klacht heeft het bedrijf nog nooit van gehoord, gemiste kans, voor mij nooit meer! En als er dan tenminste alle schroefjes worden geleverd en de tekeningen precies goed zijn, ook daar wordt niet aan voldaan. Tekening is tegenstrijdig en Schijnbaar erg moeilijk om schroeven te tellen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid