facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mobisol BVBA

Mobisol BVBA

Info

Mobisol BVBA uit Dilsen-Stokkem plaatst terrasoverkappingen, rolluiken en zonwering voor uw woning. Op onze website vindt u talloze voorbeelden terug.

Geschiedenis

14 februari 1997, het prille begin van Mobisol... .
In eerste instantie begonnen als een éénmanszaak in rolluiken en zonwering en stilaan uitgegroeid tot een vaste waarde in Limburg... .

Nu hebben we alle oplossingen in huis om u te beschermen tegen overmatige zon, wind, koude of regen, binnen en buiten.
Zo geniet u optimaal van een aangenaam binnenklimaat of van uw prachtig terras.
Samen met u zoeken wij volgens de mogelijkheden van uw budget naar het perfecte antwoord op uw behoeften.
Elke installatie gebeurt door onze eigen vakmensen. Wij werken uitsluitend met streng geselecteerde kwaliteitsmaterialen
van West-Europese fabrikanten.

Naast een installatie volgens de regels van de kunst, mag u rekenen op een correcte na-service. Een persoonlijke aanpak
vormt de rode draad doorheen onze werkwijze.

Door de jaren heen realiseerden wij reeds duizenden projecten voor particuliere woningen, horecazaken,
kantoorgebouwen en appartementen.

Adres: Rijksweg 92, 3650 Dilsen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0)89/79 29 99
Stad: Dilsen
Route: Rijksweg 92
Postcode: 3650



op zoek naar gerelateerd: Mobisol Facebook, Mobisol screens, Verano dealers Limburg, Zonwering veranda Limburg, Winsol Maasmechelen, Eurosol, Zonwering Riemst, Terrasoverkapping Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Seegers Groep Seegers Groep 4 km Seegers Groep bestaat uit 4 bedrijven met elk hun specialiteit. Natuursteen, Tegeldes...
Recensies
Vandaag 5 juli 2023 is onze bestaande veranda van Renson Camargue uitgebreid met 2 zonneschermen. De plaatsers hebben fantastisch werk geleverd, alles functioneert prima en de bediening gaat via dezelfde afstandsbediening als het licht en het lamellen dak. Bovendien verdwijnen de schermen volledig in het dak. Dit maakt dat wij nu nog vaker van onze veranda kunnen genieten, en dat deden we al vaak. We hebben deze overkapping nu 3 jaar en zijn super tevreden, omdat de kwaliteit gewoon top is.
Dit bedrijf is een echte aanrader . Een vriendelijk en behulpzaam team met zeer goede en professionele service. Enkele weken na het opmeten zijn bij ons in maart 2023 de RENSON SCREENS vakkundig geplaatst. Zeer tevreden !! Fam. Aerts-Thijs
Wij zijn zeer tevreden over de producten en service van Mobisol. Zeer duidelijke communicatie over wat kan en wat niet, er wordt probleem oplossend mee gedacht. Verder worden afspraken perfect nagekomen!
Heel vriendelijke en behulpzame mensen die een top kwaliteit aanbieden Ben zeer tevreden met de screens
Goede en vakkundige mensen. We werden goed geholpen in hun showroom. De levering en montage ging bijzonder vakkundig en snel. De monteurs waren echt vakmensen. Werkten netjes en gestructureerd. Tussendoor nog voor een andere binnenzonwering advies gevraagd aan een monteur en van hem goede tips gekregen en tegelijk werd opgemeten en kan ik de offerte ook al verwachten. Deze zaak was ook al een tip van onze dochter en schoonzoon, zij zijn ook heel tevreden met hun zonnewering van binnen en ook buiten.
Wij zijn heel tevreden over de contacten met jullie, het nakomen van gemaakte afspraken en de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Qua prijs vergelijkbaar met anderen maar goede service is onbetaalbaar!
Altijd super vriendelijk en behulpzaam! Goede naservice!!! Eerlijke prijzen .. zelfs goedkoper dan rechtstreeks op de site van Diaz. Zijn al jaren tevreden klant!
De Belgen zijn zeer vriendelijke mensen voor de verkoper, de opmeter en de monteurs. Komen de gemaakte afspraken na. Prijs kwaliteit is prima in orde. Dit is voor ons in 14 jaar tijd de tweede keer dat wij zonwering van Mobisol gekocht hebben.
Geacht Mobisol-team, De laatste handen werden gelegd aan onze terras-overkapping. Wij zijn erg opgetogen over hoe het Mobisol-team de werken hebben uitgevoerd in een secure en aangename sfeer. Dank voor de snelle en kwalitatief goede afhandeling en plaatsing.
stipt, klantvriendelijk, mooie materialen, eerlijk, goeie naservice... wij zijn heel tevreden klanten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid