facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mobile King

Mobile King

Info

Bij Mobile King kan je snel en voordelig je toestel laten maken! Hier word altijd gebruik gemaakt van originele ofwel de best verkrijgbare onderdelen en nauwkeurige apparatuur om er voor te zorgen dat uw toestel weer zo goed als nieuw is na de reparatie.



"Snel, betaalbare, gsm, tablet, laptop, game console en smartphone reparaties. Uw gadgets spelen een belangrijke rol in uw professionele, persoonlijke en schoolse leven. Wanneer uw telefoon, tablet of laptop kapot gaat, wilt u dat een expert de reparatie afhandelt. Dat is waar wij in het verhaal komen. Met meer dan 10 jaar ervaring in het repareren van smartphones, tablets, laptops enzovoort kunnen wij de klus snel en effectief klaren."
Adres: rector de somerplein 16, 3000 Leuven
Telefoonnummer: +32493554745
Stad: Leuven
Route: rector de somerplein 16
Postcode: 3000


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Volt Repair Group
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ifixers.be ifixers.be 815 meter Super service! Mijn toestel raakte beschadigd tijdens een ongeval. Het toestel werd i...
HEDON BVBA HEDON BVBA 1 km HEDON BVBA is een B2B gerichte firma die voor en met zwembad bouwers werkt . En zich ...
Recensies
Fantastische service. GSM was gevallen en waterdichte deksel ging niet meer dicht Samsung XCover Pro: kunststof was vervormd op één hoek. Ik bracht hem binnen en na 5 minuten was de GSM weer in orde. Kunststof uitstulping werd keurig en heel precies weggeslepen met micro-boor. Kosten? Niets! Dat is nog eens een mooie combinatie van degelijke kwaliteit en genereuze service.
Ik heb bij hen de oplaadpoort van mijn smartphone laten schoonmaken. Kosteloos. Snelle en goede service
Op 2 minuutjes mijn laderpoort weer vrijgemaakt. Dikke merci!
Ik ben blij dat ik deze winkel heb gevonden. Hij is erg vriendelijk en erg slim. Hij opende mijn laptop die vastzat waarvan niemand zei dat we die konden openen. Hij bedenkt snel wat hij het beste kan doen om hem te openen en installeerde gratis mijn SSD.
Beste repairshop in Leuven. Vergeet ifixers, met hun belachelijk hoge prijzen! Kevin is vriendelijk, fixt snel, en heeft een duidelijke prijslijst.
Vandaag nieuw scherm Apple XR laten plaatsen. Kevin verdient zes sterren. Vriendelijk, vakkundig en aan beste prijs. Heeft zelfs alles van onze vorige iphone naar nieuwe over geplaatst. Hartelijk dank!! Vandaag nog eens top verder geholpen! Nergens beter dat weet ik zeker!!
Pc binnengebracht omdat deze niet meer opstartte. Ze hebben veel tijd en moeite gestoken in de reparatie ondanks dat deze niet gemakkelijk was. Uiteindelijk is de pc dan ook gerepareerd geraakt! Ook erg vriendelijke service! Ik raad ze zeker aan!
Mijn "Enter" toets zat vast van mijn mac en dit werd heel snel opgelost. Ook een paar tips gekregen om deze zelf schoon te maken en vrij te krijgen. Heel snelle en vriendelijke hulp met goed resultaat!
Beste plaats om te zijn als iets mist is met u gsm hij maakt het met liefde en garantie bovendien paakt hij niet zomaar geld voor niks hij geeft ook goeie raad ik raad jullie aan om naar hem te gaan voor jullie reparaties
mijn iphone 11 scherm was zo kapot dat er een gat in zat, ik had hem zelfs in de wc laten vallen en er zaten allemaal vlekken en strepen op m’n scherm. ze hebben hem hier helemaal gerepareerd in minder dan 1.5 uur, voor maar 89 euro : zeker een aanraderr
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid