facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mobiele wijnbar

Mobiele wijnbar

Info

Deze mobiele wijnbar, in vintage caravan zorgt voor een unieke sfeer op jou bedrijfsevent, tuinfeest, familiefeest, opendeur, ...
De wijnen staan alvast gekoeld, bistro tafeltjes en stoelen worden bijgeleverd voor een zorgeloos event.



"Wijnhandel en restaurant. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdag avond en zondag middag bieden wij een seizoensgebonden menu aan. Geen à la carte gerechten. Reservatie is verplicht."
Adres:
Telefoonnummer: +32 473 66 54 07
Stad: Heikruis


Recensies
Alles is hier top: in de 1e plaats de lichte, verfijnde, originele keuken en daarbij de elegante wijnen; ook de bediening en sfeer zijn relax en aangenaam in een afgelegen maar leuke locatieEten: 5/5
Heel lekker eten met steeds een bijpassend wijntje die ook top was. De bediening aan tafel was heel goed met af en toe een babbeltje. Heel fijne mensen die de boel daar runnen. Er was 1 topwijn bij 1 van de gerechtjes die ik daar ook kon aankopen en dan ook gedaan heb. Een aanrader voor eens langs te gaan. Ik en mijn vrouw hebben alvast een hele fijne avond gehad.
Zeer lekker gegeten . Prijs kwaliteit top ! Fijne mensen , mooie plek .Eten: 5/5
Wat een fantastische plaats om heerlijk te ontspannen. Super lekkere & vernieuwende keuken, warme bediening, gezellig kader. Wij komen terug.
Een huiselijk kader. Het eten was heel lekker en vezorgde presentatie met een vriendlijke bediening een echte aanrader super!nu spijt dat ik van alles geen foto genomen heb
Top. Zeer mooi kader, aangenaam restaurant, zeer lekker gegeten met topwijnen. We kozen voor de formule met aangepaste wijnen. Super vriendelijke uitbaters die alle twee leven voor hun vak. Zeker voor herhaling vatbaar.
Heel lekker 4 gangen septembermenu.Verfijnd,heel lekkere smaken en prachtig gepresenteerd.Echte aanrader.Vriendelijke eigenaars.Top adresje.
Opmerkelijk goede keuken, vriendelijke en vlotte bediening. Kleinschalig en warm ingericht, aan te bevelen in de regio.
Prijs kwaliteit heel goed restaurant, vriendelijke bediening en mooie presentatie, mij zien ze hier zeker terug.
Winterbuffet - uitstekende combinatie met echte, verse wintergroenten. mooi gecombineerd en prachtig gepresenteerd. Proficiat aan Heidi en het hele team. Verrukkelijke maaltijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid