facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mobalpa

Mobalpa
"Magasins spécialisés en cuisines équipées sur-mesure à Woluwe et aménagements intérieurs : rangements, dressings, placards, façades coulissantes pour personnaliser toutes les pièces de l’habitat : cuisine, séjour, suite parentale, salle de bains."
Adres: Leuvensesteenweg 49 , Zaventem 1932, BE
Telefoonnummer: 02 721 61 01
Stad: Zaventem
Route: Leuvensesteenweg 49
Postcode: 1932



op zoek naar gerelateerd: Mobalpa Maldegem, Mobalpa Wavre, Mobalpa Belgique, Mobalpa keukens, Mobalpa ganshoren, Mobalpa Kampenhout, Cuisine Mobalpa, Mobalpa Liège
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blokker Blokker 3 km Onvriendelijk personeel, producten van mindere kwaliteit. Een blokker ventilator aang...
Blokker Blokker 5 km Onvriendelijk personeel, producten van mindere kwaliteit. Een blokker ventilator aang...
Lapeyre Lapeyre 5 km Lapeyre-winkels zijn gesloten in
Recensies
Wij hadden een keuken renovatie besteld bij Mobalpa Maldegem maar die heeft ons gewoon in de steek gelaten. Mobalpa Woluwe heeft in een recordtijd het project afgewerkt. Een winkel uw vertrouwen waard met gemotiveerd personeel. Ze hebben onze eeuwige dank !
Ik kwam hier binnen om een gedacht te vormen voor een keuken onder de middag. Bij het binnenstappen kwam men meteen naar mij voor alles uit te leggen, nadat ik volledig rond was kwam hij nog eens voor te polsen.. en mij extra info te geven en een catalogus. Deze service en professionaliteit is uniek in de buurt.
We hebben altijd al een droomkeuken gewild. Tijdens ons bezoek aan Batibouw ontdekten we Mobalpa. Ze verwelkomden ons met open armen. Helaas waren er wat misverstanden, eenmaal bij Mobalpa in Zaventem deden de heer Nicolas Dulait en Marie Lefevre er alles aan om ons tevreden te stellen. Onze droomkeuken is uitgekomen. wij zijn zeer tevreden over de service.
Zeer goed project, met zijn gevaren zoals bij elk project! maar de twee Nicolas wisten hoe ze moesten luisteren en zich aan bepaalde wendingen konden aanpassen. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken, de foto's spreken voor zich : Wij adviseren!
Uitstekend werk en perfect ontwikkeld plaatsingsteam en Elodie die essentieel is tussen de klant en de verkoper.
We hadden het genoegen om met Marie Lefevre samen te werken aan ons toekomstige keukenproject. We willen haar bedanken voor haar professionaliteit, haar vriendelijkheid en haar ideeën die ons enorm hebben geholpen!
Ik beveel de Mobalpa-winkel in Woluwe van harte aan, want naast het aanbieden van kwaliteitsproducten die nergens anders te vinden zijn, zijn het onthaal en de klantenservice gewoonweg uitzonderlijk! Nicolas, die voor ons project zorgde, heeft veel tijd en energie geïnvesteerd om samen met ons de keuken te bouwen waar we van droomden en dankzij zijn vaardigheden, zijn geduld en zijn betrokkenheid zal deze droom snel uitkomen! Dus als u, zoals ik, veeleisende klanten bent, die perfect willen worden ondersteund in een ambitieus project, aarzel dan niet om bij hen aan te kloppen. Hierbij een foto van het resultaat want foto's zijn veel leuker dan een reactie ;-
Een geweldige en persoonlijke service, van begin tot eind. Niet urenlang naar een scherm kijken terwijl de keuken wordt gemaakt, maar een handgetekende schets gevolgd door een vervolg met een computer gegenereerde keuken. Nu ik het eindresultaat zie, is het precies zoals we besproken en uitgewisseld hebben. Altijd de extra moeite doen om de klant tevreden te stellen, zelfs de dienst na verkoop was perfect. Ik raad ze ten zeerste aan
Geweldige ervaring met Mobalpa Woluwe. Onze ontwerper Sylvie nam alle tijd om naar onze behoeften te luisteren en ons project gaandeweg bij te werken. Ook het technische team is uitstekend!
Ik wil graag het team van Mobalpa Woluwe bedanken voor de productie van kantoormeubilair. Het hele team: Nicolas Clare, Cédric Van Vassselar en Elodie Colette vergezelden ons tijdens de maanden van verandering. Bedankt voor je beschikbaarheid, je flexibiliteit en vooral je professionaliteit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid