facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mo Mo

Mo Mo

Info

Concept unique en Europe, le restaurant tibétain Mo Mo présente à sa carte momos et ses accompagnements. Mo Mo restaurant à Horta est exclusivement végétarien ou vegan.

Geschiedenis

Le Mo Mo bar vous propose une restauration tibétaine rapide. Mo Mos et soupes tibétaines sont à la carte.Tous nos plats sont préparés avec des produits biologiques.Venez nous rendre visite à Saint-Gilles ou à Ixelles, l'accueil est chaleureux!



"Tibetan homade dumplings"
Adres: Avenue des Villas 7 Villalaan 7 , Brussel 1060, BE
Telefoonnummer: 02 850 72 48
Stad: Brussel
Route: Avenue des Villas 7
Huisnummer: Villalaan 7
Postcode: 1060



op zoek naar gerelateerd: Momo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Annapurna Annapurna 3 km Het eten is erg lekker, niet te duur, en de dame die ons bediende was ontzettend vrie...
Recensies
Se vc gosta de comida boa e saudável e é vegetariano venha! As donas são uns amores e tudo é feito com a delicadeza e o cuidado delas. Tudo muito bom. A especialidade delas são os raviolis do Tibet.
Klein koud resto en niet bijzonder lekker eten
Klein maar fijn
Muito interessante!
Ik bestelde de salade met momo's. De saus was erg zoet en smaakte naar industrieel gemaakte zoete en bronsaus. De salade is eigenlijk in blokjes gesneden tomaten en komkommers met een beetje munt en gebakken uien. Het werd geserveerd met gestoomde momo's die gemaakt zijn van kokosnoot en broccoli. De portie is erg klein en kost 12€.Eten: 3/5
Deze plek is een bezoek waard. Het is schattig en klein, en het eten is zo lekker. Ik had het avondmenu, dat bestond uit soep+groenten+knoedels en een toetje dat chocoladeknoedels was. Er waren twee soorten knoedels, waarvan er één gevuld was met champignons en ongelooflijk was. De andere was spinazie denk ik, en het was ook goed. De dessertknoedels waren klaar. De soep was misschien wel de beste. Zo romig en met geweldige smaken. Sterk aanbevolen. Ze hebben bieren van de nabijgelegen Beerstorming, en het waren enkele van de beste bieren die ik in België heb gehad.
De service was uitstekend. De dame is super aardig. Eten oke maar niets bijzonders en niet erg lekker!Eten: 3/5
Zeer goed, de eigenaar is erg vriendelijk en de omgeving is schoon en gezellig. De gerechten zijn niet erg rijk voor de prijs, maar net genoeg. De kombucha drank gemaakt van appelsap is erg goed: zowel zoet als diep.
Het personeel is superzoet, eten is oké en heerlijk als je niet gewend bent aan veganistisch Aziatisch eten van "hogere kwaliteit". De soep was geweldig, ook al ben ik geen soepmens. Kon gewoon niet stoppen met eten!
Alles is zeer goed we namen het menu en we werden goed ontvangen door de zeer aardige dame. Ik raad de gefrituurde knoedels en het bier met km0 roze peper aan. Vegetarische menuopties: Veganistisch Speciale dieetwensen: glutenvrij
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid