facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MMAAK

MMAAK is een juwelenlabel uit Hasselt. Vormen met slechts een schijnbare eenvoud, speels en niettemin strak, kenmerken de sieraden van MMAAK. Vakkundig smeedt Marlies goud en zilver tot een bijzonder juweel dat tegelijk kan gelden als het begin en het sluitstuk van iedere outfit. Shop online of maak een afspraak via [email protected].

"MMAAK is een juwelenlabel uit Hasselt. Vormen met slechts een schijnbare eenvoud, speels en niettemin strak, kenmerken de sieraden van MMAAK. Vakkundig smeedt Marlies goud en zilver tot een bijzonder juweel dat tegelijk kan gelden als het begin en het sluitstuk van iedere outfit. Shop online of maak een afspraak via [email protected]."
Adres: Hassaluthdreef , 12, 3500, Hasselt
Telefoonnummer: 0485790115
eb.kaamm@ofni
Stad: Hasselt
Route: Hassaluthdreef
Huisnummer: 12
Postcode: 3500

op zoek naar gerelateerd: Juweelontwerp Hasselt, Handgemaakte ring, Handgemaakte juwelen Limburg, Handgemaakte juwelen Antwerpen
Recensies
Héél mooie juweeltjes: strak en modern design... Claude
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar MMAAK met het openbaar vervoer


Hasselt Hassaluthdreef 110 meter
104
3
38
4
Hasselt Hassaluthdreef 170 meter
104
3
38
4
Hasselt Sint-Martinus Salvator Rusthuis 200 meter
Hasselt Sint-Martinus Salvator Rusthuis 230 meter
Hasselt Rapertingen Ekkelgaarden 240 meter
H71

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor MMAAK. Hassaluthdreef kaart stadsplattegrond, satellietweergave. MMAAK adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met MMAAK. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over MMAAK delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid