facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MKnives

MKnives

Info

Handmade, premium kitchen knives made in Belgium.

Geschiedenis

I make all my knives from start to finish by hand in my workshop. Which means that I start with a (soft) steel plate and a piece of wood, or another handle material. Other than making the blades, I do the hardening in my shop as well.


The best way to buy my knives is in the store 'Couteaux & Co' in Kortrijk, Belgium or on www.mknives.eu!

Or for custom orders you can PM me on facebook. ( if you want to get on the waiting list you need to make an order AND pay the advance )
pm me for the orther form

https://www.youtube.com/watch?v=sL1WwmXzzvk



"Artisanale, handgemaakte keukenmessen.Bezoek enkel op afspraak.Mogelijkheid tot verschillende workshops: "Mes slijpen" en "Mes maken"."
Adres: 3071 Kortenberg
Telefoonnummer: 0032497879509
Stad: Kortenberg
Postcode: 3071



op zoek naar gerelateerd: Ambachtelijk messen maken, Messenmakers, Messen leuven, Handgemaakt koksmes, Messensmid, STORX messen review, Moustache messen, Storx knives
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Acrylgieten workshops Acrylgieten workshops 87 km Welkom in de spannende wereld van acrylgieten! Fluid art of acrylic pouring zoals het...
David Alexander Milev Photography David Alexander Milev Photography 88 km Welcome to my World
Recensies
De workshop is niet goedkoop maar lost alle verwachtingen in en je krijgt een zelf gemaakt mooi mes mee naar huis . Sander kent zen vak en is een vlotte gezellige persoon die een tijd neemt om alles uit te leggen als je even niet verder kan . En u ook terug op de juiste weg helpt als het een beetje mis is gelopen . Hij kijkt ook niet naar de tijd als het een beetje uitloopt . Tijdens de lunch vraagt hij ook of er speciale wensen zijn zoals allergieën . Echt een super dag gehad en veel dingen bij geleerd . Zalige ervaring rijker . Merci Sander was super leuk .
Een mee gemaakt bij sander Zeer tevreden over de uitleg die ik kreeg en hoe bepaalde handelingen werden bijgestuurd! Veel tips en triks gekregen. Het mes word veel gebruikt en ik zou nooit nog een ander willen. Het snijd door elke groenten en vlees als of het boter is Dus top sander voor deze ervaring Doe zo verder
Mijn bestelling staat al een maand klaar om te leveren. Nog altijd niets ontvangen en dan vragen ze doodleuk wat ik ervan vind. Dit noemen ze dan een top product. Als ik niet opgelicht ben het mes ooit eens ontvang dan zal ik commentaar geven.
Fantastisch mes! Licht in de hand, vlijmscherp en snijdt werkelijk alles. Mijn man was heel tevreden met dit cadeau.
Leerrijke workshop messenslijpen gehad met Sander. Nooit meer klooien met botte messen in de keuken en op de jacht. Thanks!
Super workshop gevolgd bij Mknives Sander. Een mes maken van een stuk plat staal tot een prachtig gebruiksvoorwerp. Sander geeft de perfecte begeleiding tijdens het hele proces. Je gaat na de workshop naar huis met je zelf gemaakte mes. Top gewoon.
Top ervaring! Na lang ervan gedroomd hebben te hebben om een eigen mes te maken, heb ik dit eindelijk kunnen verwezenlijken. Dankzij Sander die je een privé of met 2 workshop geeft, maak je het mes naar eigen ontwerp. Voor mij is dit een Japans Nakiri mes geworden. Zeker voor herhaling vatbaar!
Heb mijn vriendin, fervent hobbykok, verrast met een Moustache mes, en ze is in de wolken! Heel tevreden, de andere messen blijven nu in de kast liggen... UPDATE: Ondertussen bijna een jaar sinds we dit mes in huis gehaald hebben. De hobbykok des huizes is uiterst tevreden, het mes wordt bijna dagelijks gebruikt. Tot nu toe is het nog vlijmscherp! Als je met je nagel over het lemmet gaat, voel je hier en daar een kleine hapering, maar dat is bij zo'n intensief gebruik niet meer dan normaal. Regelmatig stroppen op een leren riem doet wonderen voor het scherp houden. Ook na een paar maanden gebruik, een dikke aanrader :
Gisteren een fantastische dag doorgebracht in de workshop van Sander. We maakten elk ons eigen mes van begin tot einde; van het ontwerp tot het afgewerkte mes. Met de professionele begeleiding van de Meester messenmaker kwamen we tot een resultaat waar we beiden oprecht fier op kunnen zijn. 100 % een aanrader!
Ik moet zeggen dat ik super tevreden ben van mijn Moustache mes! Echt top! Prijs-kwaliteit is super. Ik had al eens een Myabi 6000mct santoku gekocht. Ik was hier best tevreden van. Maar wat ik van jou gekregen heb voor ongeveer hetzelfde geld.... veeeeel beter! Snijkwaliteiten en ligging in de hand zijn zo veel beter! Zooo scherp Je snijdt zoveel beter en vlotter met een goed mes. Het snijden en klaar zetten van de ingrediënten is nu leuker dan het koken ervan. Ook het wisselen van de handvaten is een leuk extra en kijk al uit naar nieuwe om mijn mes wat te “pimpen” Een tevreden Mkniver
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid