facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MKmotiv

MKmotiv

Info

MKmotiv is een nieuw opgerichte zaak gespecialiseerd in bestelwagens, Pick-Ups en SUV’s. MKmotiv is ontstaan uit de bekende Autohandel Auto's Kris.



"MKmotiv is gespecialiseerd in bestelwagens, Pick-Ups en SUV’s.Onze parking is steeds gevuld met een mooi aanbod wagens die steeds nagetrokken worden om de beste kwaliteit te garanderen. Al onze wagens hebben een onderhoudshistoriek en worden afgeleverd met Car-Pass certificaat. Bij MKmotiv zorgen wij ervoor dat u op een professionele manier verder geholpen wordt.Mike begeleidt u graag tot de juiste keuze. Hij zorgt er persoonlijk voor dat elke wagen in correcte staat afgeleverd wordt! Bij interesse in een wagen is een proefrit steeds mogelijk."
Adres: Leuvensesteenweg 294, 3190 Boortmeerbeek
Telefoonnummer: +3215650655
Stad: Boortmeerbeek
Route: Leuvensesteenweg 294
Postcode: 3190


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Occasiewagens Mechelen, Tweedehandswagens Boortmeerbeek, Auto kris 2dehands, Tweedehands auto regio Leuven, Garage leuvensesteenweg, Best Cars Kampenhout, Auto's mike, Tweedehands auto Rotselaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
2K motiv 2K motiv 355 meter Koen zorgt voor een vlotte afhandeling. Even langsgaan voor de nodige foto's en een p...
DMP Cars DMP Cars 3 km Vertaald door Google Een echt werk van professionals, gepassioneerd en goed georganis...
Recensies
Absoluut een aanrader, vriendelijke en oprechte verkoper en tevens zaakvoerder Mike weet van aanpakken. Absoluut tevreden met de nieuwe aankoop van een Peugeot boxer. Service, bereikbaarheid en klantgerichtheid 10/10. Doe zo verder!
Aan te raden plaats voor aankoop van een pick-up. Ik ben ten zeerste tevreden over mijn pas aangekochte Ford Ranger inmiddels al 2 maand plezier van en pas trip naar Oostenrijk mee gemaakt. Mike is professionele en eerlijke handelaar. Niet alleen de verkoop telt bij Mike, ik heb ook een zeer goede na-service gekregen. Aanrader !
Ik was dringend op zoek naar een bestelwagen, omdat mijn vorige total loss was. Na even zoeken ben ik bij MKMotiv terecht gekomen. Op een vlotte manier afspraak kunnen maken. Gelukkig hadden ze wat bestelwagens gedaan. Aangename verkoper Mike. Fatsoenlijke en correcte behandeld geweest. Na aankoop ook zeer hulpvaardig. Het volledig proces tot na betaling zelfs, zeer correct en zonder moeilijkheden. Hij heeft ook de inschrijving en de wagen voorzien van een duplicaat nummerplaat. De bestelwagen werd ook netjes thuis geleverd, zonder meerkost. Bovendien ook nog een set gratis rubberen matjes gekregen. Ben eigenlijk wel onder de indruk over de professionele benadering en vlotte afhandeling. MKmotive of Mike is duidelijk een aanrader in ons geval. Bedankt nogmaals!
Twijfel niet hier te kopen we zijn van oostende en kochten wagen bij mike zijn dienst na verkoop nooit meegemaakt als bij hem gewoon top waarvoor dank mike we raden het iedereen aan bedankt voor deze goeie service grt van aan zee
Hier laat ik met plezier mijn geld achter. Correct, sympathiek, geen louche 2de hands auto verkoper. Maar 1 adres voor jonge/nieuwe bedrijfsvoertuigen. Thanks Mike!
Top verkoper! Hij weet waarover hij praat. De wagen werd helemaal in orde afgegeven en had nog een onderhoud gekregen bij de dealer. Dit is een aanrader als je op zoek bent naar een Pick-up, SUV of bestelwagen!
Prima bod gekregen voor mijn c klasse Zeer vriendelijk en Correct Verkoop liep snel en perfect zoals afgesproken En aangenaam verrast door de onmidelijke betaling Geld stond letterlijk na paar seconde op mijn rekening
1 ster is teveel voor deze plek. door het gecrashte voertuig op een informele manier te repareren. Ze proberen het te verkopen door te zeggen dat het geen ongeluk heeft gehad. Deze ondernemer is helemaal niet te vertrouwen.
Top service ! Super vriendelijke man. alle wagens ook prima in orde en super proper, voor mijn volgende wagen komen wij zeker terug !
Zeer klantvriendelijk en coronaproef ontvangen ! Zeer goede service na verkoop ook ! Een echte aanrader !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid