facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MK Schilderwerken

MK Schilderwerken

Info

MK schilderwerken is een gemotiveerd bedrijf dat zich specialiseert in schilder- lak- en behangwerken.

Wij bieden ondermeer :

- Kwalitatief binnen- en buitenschilderwerk
- Professionele afwerking
- Oog voor detail
- Kleuradvies
-...

Geschiedenis

MK schilderwerken is een gemotiveerd bedrijf dat zich specialiseert in schilder-, spuit-, behang- en lakwerken.

Wij werken zowel binnen als buiten en streven altijd naar een perfect eindresultaat met een afwerking van A-Z. Zowel particulieren , bedrijven , KMO's als industriële gebouwen kunnen van onze diensten genieten.

Wij zorgen voor strakke afwerking , volgens de regels van de kunst en zonder stappen over te slaan. Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats!
Wij kiezen onze materialen zorgvuldig uit maar zijn niet merkgebonden. Wel maken wij een selectie tussen merken die met onze normen en onze gewenste afwerking overeenkomt. Zo kunnen wij samen met u tot het gewenste en perfecte eindresultaat komen. Zowel estetisch , onderhouds- en milieuvriendelijk.

U kan bij ons terecht voor schilderwerk , schilderwerk met vliesbehang , decoratief behang , lakwerk , STUC deco en meer. MK schilderwerken biedt ook in samenwerking met de leverancier kleuradvies aan. Elk jaar stellen fabrikanten nieuwe en verfrissende trends voor en zorgen er op die manier voor dat uw woonst of pand altijd up-to-date is en uw ideeën stroken met de stijl van uw woonst.



"Bij MK schilderwerken streven we er iedere dag naar om een perfect eindresultaat af te leveren. Wij stellen alles in het werk om onze klanten hun wens te vervullen zonder dat ze zich daar zorgen over hoeven te maken."
Adres: Hofeinde 9, 3550 Heusden-Zolder
Telefoonnummer: 0477/568077
Stad: Zolder
Route: Hofeinde 9
Postcode: 3550


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00

Recensies
Een super vakman. Alles tot in de puntjes afgewerkt. Ook het kleuradvies was telkens top. Michel heeft aan een paar woorden genoeg om te weten wat de klant wil en wist dan ook telkens de perfecte kleur te kiezen. Dank je wel!
Michel werkt heel vakkundig. Hij heeft voor mij een douche afgewerkt in Aquasensa, een waterdichte verf die aangebracht wordt in verschillende lagen, verspreid over verschillende dagen wegens droogtijd. Het resultaat is waterdicht. Top.
Meerdere malen gebruik gemaakt van Michel zijn diensten; steeds zeer stipt, goed uitgevoerd. Aangenaam om mee samen te werken, meedenkend!
Een jonge vakman die op een vakkundige manier en deskundigheid zijn projecten afwerkt. Geen half werk, wel perfectie tot in de detail. Wij boeken hem alvast terug voor volgend jaar om heel de zaak een nieuw kleurtje te geven, alle vertrouwen erin dat dit alweer een prachtig resultaat zal geven! Doe zeker zo verder MK schilderwerken!
Één vakman die er staat voor zijn klanten. Hij streeft naar nauwkeurigheid en perfectie en dat zie je. Hij zal er ook alles aan doen om je tevreden te stellen van zijn geleverde diensten. Zo zie je maar weer dat niet al de helden een cape dragen.
Aangename en correcte samenwerking. Stipte, snelle en nauwkeurige vakman. Zeer tevreden met het kleurenadvies en top kwaliteit van afwerking.
Zeer tevreden over het werk van MK schilderwerken. Heel verzorgd en heel goede service ! Bedankt!
Vakman met kennis van zaken en een topservice. Zeer tevreden !
Prachtig werk. Michel weet wat hij doet.
Mooi werk en zeer betrouwbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid