facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mix Kids

Info

Wij organiseren verschillende workshops, kampen en activiteiten voor kinderen.
Daarnaast biedt Mix Kids ook activiteiten aan
voor hoogbegaafde kinderen.



"Ben je op zoek naar een leuke buitenschoolse activiteit voor jouw zoon of dochter? En lijkt de jeugdbeweging of sportvereniging niet meteen zijn of haar ding te zijn? Met Mix Kids bieden wij een ruime waaier aan creatieve workshops voor kinderen aan, zowel tijdens schoolvakanties als op zaterdag."
Adres:
Telefoonnummer: 0484022447
Stad: Ingelmunster



op zoek naar gerelateerd: Kinderworkshop op locatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huis van de kine Huis van de kine 368 meter Vriendelijke ontvangst , kent zijn Job , doe zo door !!
Wijk De Krieke Wijk De Krieke 489 meter Wijk de Krieke is een landelijk gehucht ten zuiden van Ingelmunster. Vol vergezichten...
Brandhout Soenens Willy Brandhout Soenens Willy 929 meter verkoop brandhout beuk eik es
Recensies
Onze zoon volgde een schooljaar ‘22-‘23 het plusgroeptraject. Tweewekelijks een halve dag werd hij, samen met ontwikkelingsgelijken, begeleid en uitgedaagd op zijn niveau. Samen met alle aanpassingen die de school toepaste, heeft dit traject voor een rustig en gesmeerd schooljaar gezorgd. Daarom kiezen we er, in samenspraak met de school, opnieuw voor in ‘23-‘24!
2 kindjes van 4 en bijna 6 op ruimtekamp bij mix kids. Er werd enorm rekening gehouden met onze 4-jarige dochter die het moeilijk vond om afscheid te nemen. Ik mocht blijven tot ze zich veilig voelde. Onze kindjes voelden zich echt thuis door de beperkte groepjes en de huiselijke sfeer. Ze hebben er ook echt iets van opgestoken. Hele fijne ervaring zowel voor de kindjes als voor de ouders.
Mix kids is de eerste plaats waar de terecht konden voor workshops voor onze zoon in onze zoektocht omtrent het hoofdje van onze creatieve man. Zo enthousiast kwam hij buiten, zo fijn vond hij het er. Later werd er door onze dochter ook een workshop gevolgd, ze voelde zich meteen op haar gemak. Voelde dat op haar capaciteit werken dik ok was en niet hoefde onder te presteren. Een aanrader. Ook als ouder voelde ik me op mijn gemak, wij waren toen zelf overdonderd door info, meningen en vooroordelen.
Onze kindjes gingen mee op Saboteurs Kamp en waren ongelooflijk enthousiast ervoor en vooral ook erna! Tot vandaag geven ze aan dat dit hun beste kamp ooit was! Dankjewel voor jullie prachtige bezieling. Jullie geven kinderen mooie herinneringen voor het leven.
Onze 2 kids hebben al meerdere kampjes gedaan bij mix kids en ik kan het enkel aanbevelen. Ze willen steeds terug, veel afwisselende activiteiten en ze slagen er in de kinderen heel enthousiast en betrokken te krijgen.
2 kids op kamp chocolade geweest en zij waren dol enthousiast. Creatieve kampen, goed team, fantastische activiteiten. Kortom echt een meerwaarde!
Onze zoon voelt zich altijd helemaal thuis op een kamp van Mix Kids. Na afloop zou hij liefst de volgende dag al opnieuw vertrekken!
Dit is favoriete kamp van mijn zoon. Grote bedankt aan Sara en alle organisatoren. We komen zeker bij je terug. Groetjes Daantje en mama Katya
Onze zoon had een schitterende kampweek dankzij Mix Kids! Hij wil volgend jaar nog een keertje mee :-
Mijn plusdochters hebben zich enorm geamuseerd op het kamp, en ik was blij dat ze in lieve en bekwame handen waren. Erg bedank!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid