facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mistral Bree

Mistral Bree

Info

Wie brasserie Mistral aan het centraal gelegen Vrijthof in Bree bezocht heeft, kan beamen dat het codewoord hier 'genieten' is.

Geschiedenis

Twee decenia lang maakte Mistral het goede weer aan de Opiterstraat maar afgelopen najaar koos het resoluut voor het centrum. Gelegen tussen twee geanimeerde winkelwandelstraten vormt brasserie Mistral een welkom, rustig eiland. Het trendy terras is onweerstaanbaar bij mooi weer (even verderop kunnen kleine kindjes volop spelen) maar ook binnen is het aangenaam toeven.
De glimmende parketvloer, de comfortabele bruine zitjes, de ruime tafeltjes en de vlotte maar stijlvolle bediening maken elk bezoek aan de Mistral tot iets magisch.


Mistral profileert zich als plek om te ontbijten, een broodje, pasta of snack te eten of een volledige menu te gebruiken. Chef-kok en patron Dominique Laumen pakt uit met een ongecompliceerde maar heerlijke Frans-Belgische keuken met vaak verrassende toetsen. Specialiteit waarvoor men vaak deze zaak frequenteert is het gegrild vleesassortiment met drie koude sausjes. Voor de visliefhebbers heeft Mistral de zeebaars met twee soorten pesto in petto. Ook een driegangenlunch wordt vaak besteld en een aparte aanbeveling verdient zeker het snel wisselend suggestiebord. Logisch dat de Mistral vaak ingepalmd wordt door habitués. Mistral waait als een frisse wind doorheen culinair Bree.

Label

Reeds meer dan 25 jaar streef ik er samen met mijn team naar om U te laten genieten van een heerlijke frans-belgische keuken met een eigentijdse toets. Daarnaast bieden wij U wisselende suggesties aan, die zeker ook het proberen waard zijn. Maar ook voor een heerlijk tasje koffie met allerlei zoetenijen staan we voor U klaar. We werken reeds jaren met dezelfde leveranciers, waardoor wij U kunnen garanderen te werken met verse en eerlijke producten.

Adres: vrijthof 7, 3960 Bree
Telefoonnummer: 089 46 35 02
eb.eerblartsim@ofni
Stad: Bree
Route: vrijthof 7
Postcode: 3960



op zoek naar gerelateerd: mistral bree menukaart, ontbijten in bree, vrijthof bree, restaurant bree, de croon bree, brasserie bree, ingredi bree, oud bree
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stadscafe De Croon Stadscafe De Croon 20 meter Zalige plaats om te genieten in het zonneke! Mooi ingericht, goede bierkaart en een g...
Recensies
Heerlijk eten. Super bediening. Zeker als Thomas er is want laten we eerlijk zijn niet slecht Gr Denise & Vanessa
Duur, niet lekker, vuile glazen en de bediening was niet erg vriendelijk.
Gezellig restaurant in hartje Bree. Grote porties, lekkere dranken en super vriendelijke bediening. Aanrader!
Heel lekker en heel vriendelijk personeel,voor herhaling vatbaar en ons hond mag ook mee,zeker een pluspunt als je op vakantie bent.
Prima lunch gehad, een aanrader als he in Bree wil eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid