facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mistergreen Electric Lease Belgium

Info

Bent u er klaar voor om milieuverantwoord (en dus elektrisch) te rijden? Dan is Tesla op dit moment de beste keuze. Daarom heeft MisterGreen zich gespecialiseerd in Tesla’s.
-
MisterGreen est spécialiste Tesla, le meilleur choix écologique actuel.



"MisterGreen rust niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is! Om dit te bereiken zijn we in 2008 gestart met onze missie: de transitie naar duurzame mobiliteit versnellen, door complete en betrouwbare leasecontracten voor elektrische auto's aan te bieden. Zo verlagen we samen de impact op mens en milieu. Maar er is ook een economisch voordeel. Elektrisch rijden is namelijk een stuk goedkoper dan op benzine of diesel."
Adres: De kleetlaan 4, 1831 Machelen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32471891662
Stad: Machelen
Route: De kleetlaan 4
Postcode: 1831


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Mister green Lease ervaringen, Green lease Tesla, Private Lease Tesla België, MisterGreen contact, Tesla Model 3 lease België, Mister lease, Tesla leasen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Azerius chauffeur services Azerius chauffeur services 35 km Vertaald door Google Garage in aanbouw Origineel Garage en travaux
Recensies
Review aangepast naar 4 stereen, klacht is opgepakt door Mistergreen, er heeft een creditering plaats gevonden van de doorberekende kosten. Netjes opgelost. --------------------------------------- Bij reparatie zit vervangend vervoer in je contract. Mistergreen rekent echter vervangend vervoer gewoon door. Wanneer je hierover belt, wordt dit afgedaan als 'onderhoud'. Een knipperlicht die weigert uit te gaan......hoeft dus niet gerepareerd te worden?
LET OP: Mister Green voert ongefundeerde prijsverhogingen door tijdens jouw leasecontract. Ze geven geen onderbouwing hiervoor want het is een gesloten calculatie. Ik zou iedereen aanraden voor dezelfde auto bij Athlon of Leaseplan te gaan kijken!
Op terugweg van vakantie op "zwarte zaterdag" gestrand met een lekke band model 3. Gebeld met Mr Green: Geen vervangend vervoer beschikbaar, geen afsleepdienst beschikbaar, geen band/wiel beschikbaar want immers: zwarte zaterdag dus overmacht... Na overleg: overnachting geregeld, maandag nieuwe bandjes eronder laten leggen en op naar huis. Eind goed al goed.
Ze zijn heel keurig in het contract, wel met enkele kleine lettertjes, maar in the end komen we er wel samen uit. Ze zijn iets duurder dan gemiddeld maar dat merk je wel.
Prive een occasion gekocht. Tesla model S. Zeer prettig contact met verkoper ErikTeunisse. Kon prima afspraak maken voor bezichtiging en was beschikbaar voor al mijn vragen. Erik heeft mij prima geholpen in het geven van antwoorden op mijn vragen. Informatie was transparant en volledig. Auto is opgeleverd en bij mij thuis afgeleverd. Prima service. Prima adres achtergelaten voor service. Bij een technisch mankement is achteraf zeer coulant omgegaan. Bij Mister Green ben ik als klant zeer goed geholpen en heeft de service mij echt een wow effect gegeven. Ben erg blij met mijn Tesla S. Ga zo door om ons te helpen over te schakelen op electrisch rijden.
Was benieuwd wat een Model 3 bij MisterGreen in de private lease zou kosten. Heb wel m'n email afgegeven maar geen prijs gevonden, daarvoor moet je blijkbaar ook je naw achterlaten.... m'n eigen schuld, nu wordt ik dagelijks gespamd....
Aanrader! Ondanks dat er heel veel misgegaan is met de bestelling en levering van mijn Model3 buiten de LM zijn schuld om. Dikke pluim voor Mister Green! Met name Omar en Kees die tot kerstavond en beyond moeite hebben gedaan alles in goede banen te leiden. Ook tijdens en na de levering op oudejaarsdag, persoonlijk en betrokken. Kers op de taart: Een mooie bos bloemen! Dank!
Een ongekende chaos bij deze organisatie. Altijd maandelijks keurig betaald en nu al maanden aan het leuren om een creditfactuur betaald te krijgen. Super klantonvriendelijk, intern gericht en gemakzuchtig. Jammer, want in potentie is dit een mooie organisatie.
De lease auto bevalt me goed, maar het beleid van prijsverhogingen ivm hogere verzekeringen vind ik onvoldoende onderbouwd en het bedrijf reageert niet altijd op mijn vragen zoals over het delen van de leaseauto en de prijsverhogingen. Duidelijk nog veel te verbeteren voor MisterGreen.
Voor Tesla de beste leasemaatschappij die er is. Weten zeer flexibel om te gaan met alle wisselingen die een dynamisch bedrijf als Tesla met zich mee brengt. Denken mee met de klant en komen met passende oplossing. Top bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid