facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mister T

Mister T

Info

www.mistert.be

Geschiedenis

Online shop voor Shirts, Cd's, Vinyl
en andere merchandise van diverse Belgische Bands & Brands.



"Mister T is bekend van zijn merchandise activiteiten voor diverse Belgische bands en festivals. Maar ook jouw persoonlijk drukwerk, promotextiel of merchandise brengen we in orde!Al gedacht aan T-shirts, stickers of vlaggen voor je eigen band, vereniging of sportclub? Mister T voert alles uit van A tot Z.Tien jaar ervaring in het vak resulteert in een optimale keuze van textiel, druktechnieken, maatverdelingen en prijsbepaling. Op Mister T kan je rekenen, ook wanneer een snelle levering noodzakelijk is!"
Adres: Grote Merestraat 3, 9850 Hansbeke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0472 79 86 27
Stad: Hansbeke
Route: Grote Merestraat 3
Postcode: 9850



op zoek naar gerelateerd: Mister t dj, Mister Tee T-shirt, Mister T like me, Mister Spaghetti, T-shirt Bevergem, Ketnet Hoodie trui, Mister Bean, Mister T Hoodie
Recensies
De klantendienst heeft mij goed geholpen bij mijn bestelling. T-shirts waren ook van heel goede kwaliteit. Hier bestel ik nog!
Er zat een foutje in de bestelling - meteen gemeld nadat ik bevestigingsmail had ontvangen. Vreemde fout, maar kan niet met 100% zekerheid zeggen dat het aan de website lag. Ze hebben dit snel recht gezet en heb ook snel mijn geld terug gekregen. De bestelling heeft echter 14 werk!dagen op zich laten wachten, wat heel erg jammer was, gezien het om kerstcadeaus ging. Verschillende keren gemaild om te vragen hoe het zat. Enkele dagen na kerst eindelijk reactie gekregen:"sorry voor de vertraging, pakket onderweg". Ok merci, voor niets. Nu wil ik iets retourneren, omdat het cadeau reeds elders werd gekocht, om wel op tijd te zijn. Op de website wordt alleen geschreven hoe je iets kan omruilen. Ik wil niet omruilen. Ik wil mijn geld terug. Ik kan het pakket op eigen kosten terugsturen. Alweer bedankt, voor niets.
Verschrikkelijk. Tom van Mister T heeft mij ooit eens razend teruggebeld, na een mail van mij waarin ik liet weten dat mijn trui na lange tijd nog niet was aangekomen. Hij stak alles op mij en zei dat dit fraude was. Ik was volledig in mijn recht, maar hij kon dat niet verkroppen. 'Heb je niets beters te doen op uw vrijdagavond in plaats van mailtjes te sturen? Zielig hoor, mevrouw.', zei hij toen aan de telefoon. Ik was in shock. Nu kom ik erachter dat hij ook de mensen met wie hij samenwerkt niet betaalt... Dit kan niet zo gelaten worden... Tom moet eens goed naar zichzelf kijken in de spiegel en stoppen met mensen te bedriegen. Groetjes.
Via de Ketnetshop een #LikeMe brilletje besteld. Helaas stond het brilletje scheef. Hiervoor gemaild en zeer snel een correct antwoord terug. Enkele dagen later zat er reeds een nieuw exemplaar in de brievenbus Super service als je het mij vraagt
Zoals Wesley hieronder schrijft, heb ik ook kunnen vaststellen dat Mister T de wettelijke bepalingen rond het herroepingsrecht niet naleeft. Pas na herhaaldelijk tussenkomen van Test Aankoop heb ik mijn geld terug gekregen. Ik koop nooit meer bij Mister T of in de Ketnet Shop.
Snelle levering, bij vragen snel en vriendelijk antwoord. Heel behulpzaam, een aanrader!
Order geplaatst op 2/12, dadelijk betaald.. orders worden binnen de 10 werkdagen geleverd!! Na 20 dagen nog steeds niets ontvangen, via Facebook zeggen ze mailen, maar als je mailt krijg je gewoon geen antwoord! Dit dient als kerstcadeau! En krijg gewoon geen gehoord waar mijn order blijft.. door de Corona kan dit langer duren maar al mijn orders bij andere bedrijven werden netjes op tijd geleverd! Behalve deze, hier krijg je gewoon geen gehoord! Communicatie is 0,0!!! Echt geen goede firma!
Vlotte service! Helpen je met het ontwerpen en kiezen van je t-shirts en sweaters. Goeie kwaliteit en optijd geleverd. Zeker aan te raden!
Altijd dik in orde bij mister T. Nu besteld via de Ketnetstore. Hoodie ftw! :- Snelle levering, goed verpakt. Als ik hier sommige slechte reviews lees dan stel ik mij toch vragen. Volgens mij is die hun communicatie dik ok en ze zijn via vele wegen te bereiken. Van mij in alle geval een dikke 5. Christophe
Service laat te wensen over. Onvriendelijk mailverkeer in gebrekkig Nederlands. Wanneer er iets fout gaat met een betaling word je meteen beticht van fraude. Mister T stopt klaarblijkelijk niet graag tijd en moeite in zijn taalgebruik, laat staan het uitzoeken waar er iets zou kunnen misgegaan zijn. Ik hoop dat Mister T slechts een slechte dag had, maar ik bestel alvast niets meer hier of bij Studio Brussel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid