facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mister Genius Stockel

Mister Genius Stockel

Info

Mister Genius s’occupe de l’installation, réparation et dépannage de votre PC, Mac, tablette ou smartphone quelque soit la marque.

Geschiedenis

Vous cherchez un technicien capable de s’occuper de l’installation, de la réparation ou du dépannage de votre PC, Mac, tablette ou smartphone? Mister Genius Stockel, situé entre la place Dumon, Kraainem, et le Shopping de Woluwe s’engage à vous trouver une solution à vos besoins technologiques.



"Et si votre gestion informatique devenait facile tout en vous assurant sécurité et efficacité ?Mister Genius est le partenaire technologique des indépendants, petites entreprises et familles à Woluwé-Saint-Pierre.Service de dépannage informatique, de maintenance informatique et de sécurité informatique: de la réparation de smartphones à la gestion de parcs IT de 30 utilisateurs, en passant par la réparation de vos ordinateurs, la récupération de vos données, la mise en place et la gestion de back up et de système de protection données, l'assistance à distance, la maintenance de vos systèmes, l'installation de boîtes de messageries, le transfert de données...Mister Genius Woluwé-Saint-Pierre assiste à la maison ou au bureau, à distance"
Adres: Rue d'Argile 2, 1950 Kraainem
Telefoonnummer: +32 2 888 89 64
Stad: Kraainem
Route: Rue d'Argile 2
Postcode: 1950


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 18:30
Dinsdag: 10:30 - 18:30
Woensdag: 10:30 - 18:30
Donderdag: 10:30 - 18:30
Vrijdag: 10:30 - 18:30
Zaterdag: 10:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Mister Genius Rue De Wand, Mister Genius Liège, PC Genius Jette, PC Genius Uccle, Genius Waterloo, Mister Genius Mons, Réparation informatique Bruxelles, Genius informatique
Recensies
Dank voor de vlotte en aardige service.
Tweetalig Service bereidheid
Teleurgesteld met mijn reparatie in het centrum. Mijn computer is gerepareerd vanwege een probleem met de batterij, wat is gebeurd, maar de hermontage van mijn MacBook Pro laat te wensen over. Meerdere geforceerde schroefkoppen, clips van de achtersluitklep slecht geplaatst en met als gevolg een slechte sluiting. Het is het werk van een beul. Bovendien werd mijn computer erg vies teruggestuurd. Wanneer u een bepaalde prijs betaalt, is dit onaanvaardbaar! Voor de volgende reparaties ga ik mijn gang
Vandaag zeer slecht ontvangen door een lange heer met een kaalgeschoren hoofd. Hij werd boos omdat hij niet begreep wat ik hem uitlegde. Ik vertelde hem dat ik me ongemakkelijk voelde. Hij vertelde me dat hij niet van streek was terwijl hij nog steeds van streek was M. had honger, het was na 13.00 uur en hij had nog niet gegeten. op deze manier.
Ging naar de winkel Stockel om een ​​nieuw scherm voor mijn Samsung S20 FE te vragen... ze citeerden me 350 EUR, wat meer is dan de telefoonkosten om nu nieuw in een winkel te kopen. De reden hiervoor was dat het scherm 'op maat' gemaakt moest worden. Ik nam toen contact op met de 'Repair club' en ze boden me 160 EUR aan. Ze bestelden dezelfde dag een nieuw scherm en de volgende dag had ik mijn telefoon binnen 35 minuten gerepareerd.
slechte ontvangst, hooghartige limiet, onjuiste info onderdeel niet op voorraad ondanks bevestiging per telefoon en e-mail - een iPhone XS is niet zomaar een iPhone X -, duur 90€ v. iPhone-specialistengalerij `Linthout en verwijt mij mijn ongenoegen te uiten Maar wie denken ze wel niet dat ze zijn?Ik ben de klant en ik ben correct gebleven om kortom te vermijden voor Apple en iPhone…
Waarom ga je niet naar hen toe? Het is erg duur en het geleverde werk is niet goed gedaan. Ik ging daarheen om gewoon de Windows van mijn pc te resetten en af ​​te stoffen. Ik eindigde met een harde schijf die niet meer werkte. Toen ik terugkwam om te zeggen dat de harde schijf weg was, verzekerden ze me dat ze mijn harde schijf niet hadden aangeraakt. Maar de dag dat ik mijn pc kwam ophalen, werd ik gearresteerd voordat ik de winkel verliet omdat ze dachten dat ze vergeten waren de stekker weer in het stopcontact te steken, dus moesten ze hem voor mijn ogen weer openen. Kortom, sinds deze ingreep heb ik geen toegang meer tot mijn harde schijf.
Dank aan het Mister Genius-team voor het repareren van mijn Samsung A12-scherm, snel en schoon. Ik kwam op een dinsdag en hij zou het onderdeel bestellen, 4 tot 5 dagen vertelde hij me, ik kreeg mijn telefoon donderdag terug, dus 2 dagen later : Speciale dank aan Bauris voor zijn vriendelijkheid, service en goed humeur. Dankjewel :
We zijn echt genaaid....!!! 30 euro voor maximaal 15 minuten! opstarten van een nieuwe gsm....= of 2 e-mailadressen om "thuis" daarnaast in te vullen... Pffff.... Bandieten!
Ik ben al bijna 10 jaar aangesloten en ben nog steeds tevreden over de diensten van de Stockel-winkel of de probleemoplossing op afstand door een technicus. Ga zo door en bedankt KERSTENNE E;
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid