facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mishra's Playground

Mishra's Playground

Info

Games- en hobbywinkel.
Warhammer.
Magic the gathering.
Bordspelen.
Rollenspelen.



"Hobbywinkel"
Adres: Ninoofsesteenweg 104, 1500 Halle
Telefoonnummer: 023615853
Stad: Halle
Route: Ninoofsesteenweg 104
Postcode: 1500


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 12:00 - 18:00
Woensdag: 12:00 - 18:00
Vrijdag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Gezelschapsspellen Halle, Warhammer Halle, Magic the gathering halle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Top1toys Halle Top1toys Halle 598 meter Een van de weinige giga speelgoedwinkels, met 2 uur gratis parkeren boven. Super!
Recensies
Mijn go to plekje voor Warhammer zaken. Ook kan je hier in de avond verschillende bordspellen en kaartspellen spelen. Eigenaar is echt een top kerel!
Een aangename FLGS Friendly Local Game Store met een eigenaar met bakken ervaring en zeer behulpzaam. Zowel boardgames, kaart games en Role-playing games en miniature wargames. Er zijn drankjes maar ook diepvriespizza's, en oven,beschikbaar. Je hoeft dus zelfs niet gegeten te hebben 's avonds. Je kan meteen komen spelen! Zeker de moeite waard om eens langs te komen.
Leuke lokale hobbywinkel, je kan er terecht voor wargames, boardgames, magic, rpg's en zoveel meer. Er worden regelmatig boardgame avonden/wargame matches/rpg's georganiseerd. De uitbater is altijd bereid je te helpen bij vragen.
Dompel jezelf onder in een wereld van nieuwe boardgames. Weet je niet waar te beginnen? Vraag gewoon raad en sta versteld van de kennis en passie van de eigenaar! Top kerel, en top commerçant ! Steunt de lokale jeugd met plezier en weet keer op keer de game te vinden die je zoekt Geen vrienden ter beschikking, speel daar een game en maak er nieuwe
Veel bordspelen, LCG's en tabletop games beschikbaar. Je kan er langs voor wat casual te gamen maar ook om een tornooi mee te pikken. Plezante eigenaar.
Je vind er allerlei boardspelen, en leuke mensen
Reeds meer dan 20 jaar een gevestifde waarde in Halle. Enorme keuze qua games en altijd een heel goeie sfeer. Een aanrader voor alle gamers.
Uniek in de regio + de eigenaar Mark is een betrokken, behulpzame eigenaar. 2 duimen omhoog!
Leuke winkel voor card en boardgames. Opzoek naar een avond ontspanning spring zeker eens binnen.
Ijzersterke hobbywinkel met wargames en bordspelen allerlei! Ook regelmatig events!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid