facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Misas

Misas

Info

In deze maatschappij zijn quality-time en onthaasten een noodzaak geworden. Gezondheid is een 'leven lang' actueel, wij bieden volgende behandelingen aan: massage, esthetiek/beauty, voedingsadvies, duo-arrangementen, privésauna en opleidingen.



"In deze maatschappij zijn quality-time en onthaasten een noodzaak geworden. Gezondheid is een 'leven lang' actueel en MISAS wil dit graag delen met een groeiende doelgroep.Behandelingen binnen handbereik: Massage, Esthetiek/ Beauty, Voedingsadvies, duo- Arrangementen, Privésauna en Opleidingen."
Adres: Keizershoek 338 A, 2550 Kontich
Telefoonnummer: +3238256831
Stad: Kontich
Route: Keizershoek 338 A
Postcode: 2550


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:30
Dinsdag: 09:00 - 20:30
Woensdag: 09:00 - 20:30
Donderdag: 09:00 - 20:30
Vrijdag: 09:00 - 20:30
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Nirvana massage reviews, Beauty arrangement Antwerpen, Hammam massage Antwerpen, Privé hammam Antwerpen, De Heilzame Heks, Hammam privé, Sauna last minute Antwerpen, Duo Beauty arrangement
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Abisco Abisco 3 km Goede info gehad en toffe eigenaars. Afgelopen jaar ook al eens iets besteld dat zeer...
TylöHelo TylöHelo 3 km Tylö distribue des produits sauna, hammam et infrarouge de qualité supérieure. La qua...
High On Life High On Life 5 km High On Life zet mensen in hun kracht via beweging, voeding en een sterke mindset. (P...
Recensies
Wij hebben via social deal een lihaamsmassage voor 2 geboekt. Eerlijk gezegd dachten wij dat een lichaam bestond uit meer dan enkel onze rug. Het was eerder een rugmassage, geen lichaamsmassage. De honingpakking werd opgebracht zonder enige informatie te geven over de werking. We hadden eerder het gevoel dat de pakking bij de ene persoon een gemakkelijke oplossing was om in tussen de andere persoon te masseren. We hadden meer verwacht voor deze prijs... De meneer was wel heel vriendelijk maar ik voelde me niet zo op mijn gemak.
Zeer slechte ervaring Kwamen voor behandeling en sauna voor twee. Was cadeau voor ons voor trouwdag. Overal was ernstig koud. Zo ernstig dat we konden niet wachten tot massage klaar zou zijn. Genieten - was ver te zoeken. In sauna was koud. Maar ergste was dat die honing was in grote bak en was maar 1 kwast er voor. Sorry maar ik gebruik geen zelfde tandenborstel of scheer mesje met mijn man. Dus zou dankbaar zijn als portie honing en kwast toch alleen voor mij zou zijn. Eigenaresse was niet vriendelijk. Ze vond temperatuur zeer goed maak niet uit dat klanten bevriezen en dat bakje met honing enkel voor ons was. Wat echt niet waar is - wie gebruik half liter honing voor 1 klant? Mocht het enkel voor ons zijn zou het bakje met 100 gr of zo zijn en apart kwast voor elke persoon die minimaal tussen mensen gewassen wordt dit was ook niet het geval - kwast was gewoon in het bakje gelaten. Dus wil je daar bevriezen en genieten van de gedachten hoe veel bacteriën van anderen nu op je rug zitten - goede plaats om daar naar toe te gaan. Eigenaresse ontkent situatie maar wat kan ze nog meer? Voor mij goed is goed slecht en slecht. Ah ja en nog iets! Ligt je op massage tafel en wil je ontspannen? Zou niet lukken omdat er draait vreselijke piano muziek ook vrij hard en tussen elke !! stuk komt reclame - “koop voor 2 dollar abonnement en geniet van het muziek zonder reclame!” Plus om de drie stukken - “help hongerige kinderen”! Leuk hoor! Zeg dan maar dat ik woord hier gelogen heb. En als grap - toen ik buiten was merkte ik geen verschil in temperatuur. Zal ook aan bongo door geven dat hun vrij dure cadeau met deze partner hun eigen imago lager dan plinten gebracht wordt.
Vandaag heerlijk genoten van de infraroodcabine, pakking en massage. Vriendelijk ontvangst. Massage was super!! Het was heel proper. Op voorhand duidelijk gevraagd waar je last van hebt, liever zacht of hard ... Was heel rustgevend. Wij komen zeker terug. Muggezifters heb je altijd!
Kadobon voor duo verzorging en sauna 120 euro. Gezichtsbehandeling trok op niets… De dame was vriendelijk. Ze werd niet gekeken naar welke huidtypetest je hebt, het was koud. Er was geen wax om te epileren en geen lamp. De scrub bestond uit enkele vegen, dan epilatie en puntjes wat bij mij niet nodig was vervolgens masker dat met een PENSEEL werd aangebracht en 3 min op je gezicht bleef en vervolgens een crème. Geen massage of niks. Dit is geen schoonheidvezorging en ik ben zeer teleurgesteld Had me hierop zo verheugd…
Dit deed ongelooflijk goed,uitstekende massage door prof en goede ontvangst!
Heel aangename ervaring! Ook goede uitleg gekregen over alle handelingen! Een tevreden klant! En zeker voor herhaling vatbaar!
Een momentje van ontspanning met een leuke babbel. Megan nam ze stap per stap mee door de gelaatsverzorging. Fijne ervaring!
Soms is het effect van kleine aanpassingen in uw levensstijl en lichaamsonderhoud "groots". Leuk om mensen te ontmoeten die door hun ervaring en kennis weten waarmee ze bezig zijn. Daarbij het niet onnodig complex maken.
Met de flair bon zijn we ons eens goed laten verwennen. En met een babyvelletje naar huis gegaan
Vriendelijk, proper, parking voor de deur en je komt zen buiten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid