facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Minnegoed Wines

Info

Import van wereldwijnen met specialiteit Zuid-Afrika.



"Frederick, al meer dan 15 jaar gepassioneerd in Zuid-Afrika en dito jaren in de verkoop van wijnen voor een Europese speler op importvlak uit Zuid-Afrika, speelde al héél lang met het idee om zelf de touwtjes in handen te nemen. Opleidingen bij WSET waar Frederick nog steeds aan deelneemt en aanwezigheid bij menig oogst in Zuid-Afrika, geeft Frederick de nodige kennis in zijn passie. Door de jaren heen werd een mooie kenniskring opgebouwd in Zuid-Afrika waardoor er heel wat deuren zijn opengegaan en er een team van ervaren wijnprofessionals is ontstaan. Minnegoed Wines was geboren."
Adres: Ronsesestraat 142, 9660 Opbrakel, Oost-Vlaanderen, Belgium
Stad: Opbrakel
Route: Ronsesestraat 142
Postcode: 9660



op zoek naar gerelateerd: Meerhof wijn
Recensies
Frederick is al jaren een gepassioneerde Zuid-Afrikaanse wijnimporteur en heeft een uitzonderlijke selectie wijnen. Onze Agaat, Cape Fern en Christina zijn verkrijgbaar bij zijn distributeurs, zie Minnegoed website voor meer details.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid