facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Minne Elektro & Cooking

Minne Elektro & Cooking

Info

MINNE Elektro & Cooking

Geschiedenis

Selexion Minne Zulte
Voor al uw Elektro...

Adres: Staatsbaan 310, 9870 Zulte
Telefoonnummer: +32 56 600 399
Stad: Zulte
Route: Staatsbaan 310
Postcode: 9870


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Minne, Selection electro
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gordijnen / Raamdecoratie 'Carine Goeteyn' Gordijnen / Raamdecoratie 'Carine Goeteyn' 5 km Super mooi en uitgebreid aanbod, top service en héle vriendelijke medewerkers
Recensies
Wij kopen al jaren af en toe bij Elektro Minne, steeds vriendelijk ontvangen en een goede service. Deze morgen bestelde ik via mail wat vervangonderdelen voor mijn HiZero omdat we deze al sedert 2020 vaak gebruiken en tegen de avond werd dit reeds aan huis geleverd! Topservice gewoon!
Gekozen om deze nieuwe monitor lokaal te kopen omwille van de goede reviews wat betreft service en ik was niet teleurgesteld want ik had die service direct nodig... De monitor vertoonde bij het uitpakken en aansluiten een groot defect zie foto maar werd vlot omgeruild bij Elektro Minne. Bedankt voor de service!
Één geweldige zaak, met een fantastische service.
Heel goede service en heel correct! Wij kochten een witte soundbar online aan. In werkelijkheid zag de witte versie er toch anders uit dan op het internet. Wij belden naar Elektrominne en konden deze probleemloos inwisselen voor een zwart model. Het toeval sloeg toe dat onze tv in deze tijd ook de geest gegeven had. Bij ons bezoek aan de elektrowinkel hebben we dan ook een nieuwe tv besteld die de week nadien zou geleverd worden. Door onvoorziene omstandigheden, bleek Elektrominne deze toch niet de week erop te kunnen leveren maar 2 maand later. Ze stelden verschillende opties voor zoals de aankoop van een ander model, een vervangtoestel tot de periode van de levering of een annulering van de verkooporder. Aangezien de levertijd van Elektrominne ons echt niet uitkwam en het model elders direct beschikbaar kwam, hebben we voor dit laatste geopteerd. Het voorschot werd onmiddellijk teruggestort zonder enige vorm van discussie. Voor een service en eerlijkheid als deze, koop je graag bij een kleinhandel.
Ik ben heel tevreden over hoe Danny en de hele winkel met zijn klanten omgaat, er zijn er nog weinige die zo klantgericht zijn zoals hier. Ik geef dan ook 5 op 5 sterren omdat deze welverdiend zijn!
Professionele kennis en Super vriendelijke bediening! Top team!
Mooi aanbod met goede kennis en uitleg over het aanbod elektro. Ook goed dat we zowel de consumptiecheques als de ecocheques mochten gebruiken!
Heb kameraad die hier werkt. Niks op aan te merken. Goede hulp en raad + goede prijzen.
super winkel en super personeel met een PERFECTE service tijdens en na verkoop !!!
Een vakman met service, kennis & kwaliteit, een echte aanrader !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid