facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ministry of Solar

Ministry of Solar

Info

Ministry of Solar™ offers reliable solar panel solutions (photovoltaic) worldwide. We are an Engineering, Procurement and Construction Company (EPC).



"Ministry of Solar ontwerpt, ontwikkelt en installeert zonnepaneel installaties voor industrie-, landbouw- en overheidsbedrijven. Wij staan voor uitstekende kwaliteit en klantvriendelijke service.Wij zijn een snelgroeiend familiebedrijf met een dynamisch team van medewerkers met passie voor groene/hernieuwbare energie. We investeren volop in digitalisering en nieuwe business lines zoals batterijen en laadstations.Dit jaar openden we ook 2 nieuwe vestigingen, één in Frankrijk en de ander in Spanje.Wij begeleiden onze klanten in het volledige proces, van offerte aanvraag, over de opbouw tot de oplevering van de installatie."
Adres: Wellingstraat 105, 8730 Beernem
Telefoonnummer: 050359027
Stad: Beernem
Route: Wellingstraat 105
Postcode: 8730


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Ministry of Solar review
Recensies
Heel onbeleefde secretaresse die mensen niet laat spreken alleen haar gedacht zegt en aflegt in u gezicht zou aanraden om van secretaresse te veranderen want het is niet de eerste keer dat dit gebeurd en zeker ook niet de laatste.
Gepassionneerd over sustainable energy!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid