facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Minipanda

Minipanda

Info

Bij minipanda vind je alles wat je nodig hebt voor de verzorging en het plezier van je baby en kleuter. Geboortelijsten met alles erop en eraan!

Geschiedenis

Kleine oortjes, blozende wangetjes, zachte dons. Minipanda is een kleine pandabeer, vrolijk en goedgemutst. Uniek, dat is hij ook, net zoals jouw kleine meid of stoere jongen.
Omdat Minipanda zijn mooie spullen graag met iedereen wil delen, kan je terecht in de enige echte Minipanda-winkel! In onze winkel krijg je een persoonlijke service in een gezellige sfeer. Wij bieden de vaste waarden aan in kinderverzorging, aangevuld met leuk en origineel gerief.
Je geboortelijst samenstellen, een origineel geschenk of een mooie outfit (van 0 tot 6), daar helpen Sara en An van Minipanda je met veel plezier mee verder! Bij Minipanda vind je alles wat je nodig hebt om de prille jeugd van je minietje onvergetelijk te maken!

Adres: Wolvertemsesteenweg 97, 1850 Grimbergen
Telefoonnummer: 022703266
Stad: Grimbergen
Route: Wolvertemsesteenweg 97
Postcode: 1850


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leon10 Leon10 557 meter De favoriet van onze dochter en zoon. Altijd fijne kledij te vinden en top service.
Recensies
Heel fijne winkel met prachtige baby-artikelen! Nu uitverkoop, want jammer genoeg sluit de winkel binnenkort...
Vertaald door Google Kwaliteitsproducten en zeer goede ontvangst en advies Origineel Produits de qualité et très bon accueil et conseils
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid