facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mini Golf des Etangs Mellaerts

Adres: Boulevard du Souverain, 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +3227624051
Stad: Sint-Pieters-Woluwe
Route: Boulevard du Souverain
Postcode: 1150



op zoek naar gerelateerd: Wolu Mini Golf
Recensies
Het terrein en de minigolf faciliteiten zijn compleet verwaarloosd - waarschijnlijk was de laatste keer dat er geld en onderhoud in gestoken werd in 1990. Eigenlijk zouden tickets enkel verkocht mogen worden aan kinderen en mensen met geen verwachtingen. Toen wij er waren, waren er ook 2 golfbanen niet beschikbaar door een Amerikaanse BBQ. Die bbq bleek dan nog het hoogtepunt te zijn van de uitstap, want er was leuke muziek. De vrouw aan de kassa was ook vriendelijk. Heel jammer dat de minigolf zelf belemmerd wordt door de kapotte, vuile banen en het afval wat gewoon rondligt.
Ik stond hier voor een gesloten deur, maar ze hadden mij gezegt dat ik mocht komen
Brol, verlaten deze mensen kunnen geen afspraken maken, hier moet je nooit komen!
Verlaten, vervallen , het is de slechtste namiddag in mijn leven geweest hier
Deze ster verdienen ze niet
Verlaten midgetgolf. Land in een deplorabele staat. Gras groeit op het gatentapijt. Geavanceerde vervalbank…
Een kostbaar adres om in uw adresboek te bewaren! Transformeer een kraan op maat. Het team is formidabel en geniet een erkende professionele reputatie. Ook beschikbaar voor particulieren. Mooie badkamershowroom.
Ik heb een goede tijd gehad, ook al waren er veel mensen de zon - we zullen niet klagen. Het personeel is vriendelijk. Jammer dat er geen vuilnisbakken op de baan staan. Absoluut veel beter dan voorheen!
Aangename tijd met het gezin in een prachtige omgeving. Helaas relatief vervallen en niet onderhouden. Jammer.
DUS!!!!! Ik ben verontwaardigd over de service en de slechte organisatie van deze minigolf, We boekten voor de studenten en we werden opgepikt door een meer dan onaangename meneer aan de telefoon Jesper dat het niet iedereen overkomt maar ik ben bang dat als dat zo is we naast het betalen niet kunnen minigolfen Ik raad je niet aan om te vluchten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid