facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mini baby spa

Mini baby spa

Info

Mini Spa is een unieke baby spa waar baby's van 0 tot 6 maanden kunnen floaten in een mini jacuzzi en genieten van een heerlijke babymassage.

Adres: Smolderstraat 121, 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer: 0474646474
Stad: Herk-de-Stad
Route: Smolderstraat 121
Postcode: 3540



op zoek naar gerelateerd: Baby Spa Lanaken, Baby Spa tongeren, Baby spa kopen, Babyspa Lommel, Baby Spa Tessenderlo, Baby Spa hoogstraten, Baby Spa Mechelen, Baby Spa Herentals
Recensies
Een fantastische ervaring! Berdien heeft ons hartelijk ontvangen. Direct een heel aangename sfeer. Leuk om alles te leren over de babymassage en vooral heel fijn om je kindje zo te zien genieten
Zeer goed geïnformeerd vooraf en de beleving zelf was fantastisch. Zowel voor ons als onze kleine man. De gastvrouw zelf is super spontaan en lief
3 jaar geleden voor de eerste keer met mijn dochtertje geweest, nadien nog een keertje terug geweest, beide keren met de babymassage erbij. Binnen 2 weken staat er een nieuwe afspraak op de planning om met mijn zoontje naar de babyspa te komen. Ik kijk er enorm naar uit! Mijn ervaring bij mini babyspa was heel goed, vriendelijke ontvangst, het was beide keren erg gezellig en ook een aangenaam verwenmoment voor je kleintje en de babyspa is ook erg mooi en gezellig ingericht! Een echte aanrader!!
Super leuke ervaring gehad bij Mini baby spa. Prachtige setting, pure rust voor baby als voor mama en papa. Genieten tijdens de massage met de h eerlijke producten van naïf care. Berdien ontvangt je met heel veel plezier met haar brede en warme glimlach. Wij komen zeker terug!
Top ervaring in een mooie en rustgevende omgeving. Berdien is super vriendelijk en gastvrij en geeft je de nodige tijd om te genieten als gezin. Onze kleine kwam helemaal tot rust en was daarna klaar voor een dutje. Een dikke aanrader!! Ook als geschenk.
Wat een geweldige ervaring! Een warme en geruststellende ontvangst in een liefdevolle omgeving. Alleen maar positieve punten. Ons dochtertje heeft er van genoten en wij genoten van haar. Wij komen zeker terug! AANRADER!
Berdien is echt super lief en neemt haar tijd voor je. Leuke ontvangst. Onze kleine meid vond zowel het bubbelen als de babymassage geweldig. Ik ben blij dat ik deze plaats heb leren kennen en raad het aan iedereen aan!
Aanrader. Mijn baby heeft hier echt van genoten. Heel leuke activiteit om samen met je baby te doen het is er lekker warm en heel netjes en mooi ingericht. Alles is voorzien zwempamper, productjes en je krijgt een lekker tasje koffie.
Wat een zalige ervaring! Warme en vriendelijke ontvangst, waar ouders en kindje onmiddellijk op hun gemak zijn. Amai wat hebben we genoten van dit verwenmomentje! Zeer hygiënisch! Een absolute aanrader.
Het was een héél leuke ervaring voor onze baby als voor ons. Héél vriendelijk onthaalt door Berdien, we voelden ons op ons gemak en ontspannen. Hij vond het zalig in het warme water en om vrij te zijn en de bubbeltjes vond hij even leuk. Echt wel de moeite om deze ervaring op te doen met je baby, en met de massage heb je een leuke connectie met je baby. Groetjes Wendy & Steve en Quinten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid