facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MIND YOUR BODY Oostende

MIND YOUR BODY Oostende

Info

MIND YOUR BODY is een groepspraktijk met verschillende professionelen.
Meer info volgt binnenkort

Geschiedenis

- Jesse en Kimberley Vanhoutte: Osteopathie
tel: 0475/273779

- Olivier Coppejans en Lander Vansteene: Kinesitherapie, Sportrevalidatie, Blessurepreventie, Performance Testing & Training
tel: 0486/393665

- Marianne Vermeiren: Kinesitherapie, Relaxatietherapie, Accupunctuur
tel: 0496/929766

- Dr Jan Depreitere
tel: 0470/400400

- Shirley Devey: Psychologie, Mindfullness
tel: 0496/033548

- Marnix Dekeyzer: Orthomoleculair voedingsdeskundige (Vita-Optima*)
tel: 0476/423770

Adres: Northlaan 11 Gelijkvloers, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32486393665
Stad: Oostende
Route: Northlaan 11 Gelijkvloers
Postcode: 8400


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kô kai shiatsupraktijk Frédéric Duribreux Kô kai shiatsupraktijk Frédéric Duribreux 443 meter Heel professionele shiatsu massage! Frédéric voelt elke keer direct aan wat ik op dat...
De Flow De Flow 2 km Veel hulp, correct, corona veilig, vriendelijk
Helende Handen - Oosterse Massages Helende Handen - Oosterse Massages 2 km Oosterse Massages uit India en Thailand: Ayurveda, Sabaaydi... Hotstone...
Coachinghuis Oostende Coachinghuis Oostende 2 km Gedreven door positivisme, creatiekracht, bewustzijn en verantwoordelijkheid geven wi...
Bodyfix Bodyfix 3 km SUPER vriendelijke behandeling. Tijd is nodig om re healen...
Reiki Maris Reiki Maris 6 km Reiki wordt doorgegeven via handoplegging en dringt door de kleren heen. De universel...
Recensies
Heel tof team kinesisten dat je meteen in de armen sluit. Ze zijn geëngageerd en ze maken het er hun missie van om je te helpen. Samen met de inspirerende omgeving was mijn revalidatie een absolute top ervaring bij Mind Your Body. Men zegt wel eens dat “revalideren leuk moet zijn”, maar bij Mind Your Body doen ze er alles aan om dat waar te maken. De afgelopen jaren had ik een aantal verschillende blessures die telkens fantastisch behandeld zijn geweest bij door Pieter-Jan. De variatie in oefeningen was groot, waardoor deze sessies telkens interessant bleven. Toen ik een ontsteking op de achillespees had kon ik alsook bij PJ terecht voor een dry needling sessie. Na twee sessies en de nodige oefeningen was ik van dit probleem verlost. Ondertussen sport ik terug volledig pijnvrij. Absolute aanrader!
Jesse Vanhoutte begrijpt je lichaam. Hij behandelt niet het symptoom maar de oorzaak. Een heel groot verschil met concullega’s. Kortom, ik ben er heel tevreden.
Door de vele blessures die ik heb opgelopen tijdens het voetbal, ben ik terechtgekomen bij Mind Your Body. Daar hebben ze mij telkens op een fantastische manier geholpen. Als topsporter werd er hard en op een hoog niveau gewerkt. Hierdoor waren veel mensen telkens verbaasd van mijn herstelproces. Je werkt echt in een familiaire sfeer waar het leuk is om binnen te komen en aan de slag te gaan. Ik heb al veel uren doorgebracht in Mind Your Body en ik kan stellen dat iedereen op zijn niveau kan werken binnen een familiaire sfeer. Fantastisch!
Na verschillende kinesisten terechtgekomen in Mind Your Body bij Willem Van Boven. Top begeleiding met uitgebreide uitleg, op maat gemaakte oefeningen en zeer flexibele uren. De familiale sfeer is zeker nog een pluspunt. Een aanrader voor zowel sporter als niet-sporter!
Na veel kinépraktijken geraadpleegd te hebben, ben ik uiteindelijk bij mind your body terechtgekomen. Of je nu sporter bent of niet, je wordt geholpen om jouw persoonlijk doel in een positieve, aangename sfeer te bereiken. Er is de nodige infrastructuur om verschillende reeksen oefeningen uit te voeren en zo de variatie tijdens een lange revalidatieperiode er wat in te houden. Niet alleen werken aan de lokale problematiek, maar actief werken aan spieropbouw van alle spieren die er een invloed op hebben. Door de persoonlijke, sportspecifieke aanpak doe je dan ook met veel plezier de oefeningen en word je constant uitgedaagd. Toppraktijk! Zeker een aanrader!
Na mijn 2de knieoperatie bij Pieter-Jan Vandenabeele in revalidatie gegaan. Ik word hier heel professioneel opgevangen en behandeld met ook af en toe wat mentale support. Een echte aanrader! Top!
Heel goeie praktijk waar je individuele en op maat gemaakte oefeningen krijgt. Uitgebreide behandelduur waardoor je goeie resultaten bereikt. Ook heel vriendelijke en persoonlijke begeleiding van de kiné's! Een aanrader voor behandeling van alle klachten!
Na deze zomer een enkelbreuk op te hebben gelopen. Via via terecht gekomen bij Mind Your body. Echt een toffe praktijk, altijd een vrolijke sfeer. Variatie in de oefeningen en goede begeleiding. Zeker aan te raden!
Super vriendelijke begeleiding op maat. Altijd goedlachse mensen die je perfect helpen voor een goeie revalidatie. Zeker een aanrader!
Toffe kine’s. Goede sfeer. Zware oefeningen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid