facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mind The Voice Vocal Coaching

Info

Mind The Voice is hét steminstituut voor professionele vocal coaching in België. Door onze eigen visie, filosofie en methodiek groeide Mind The Voice op korte tijd uit tot een gevestigde waarde.

BE0657746112
Lippeloseweg 44
2890 - Sint-Amands

Geschiedenis

Grootste steminstituut in België voor vocal coaching met zangschool, logopediepraktijk, opnamestudio en vocal clinic!
Iedereen welkom! Privélessen voor jong én jong (van geest)! Vanaf 40€/u.



"Mind The Voice is een uniek steminstituut in België, met als kernfilosofie: de link tussen stem, lichaam en geest.Hier kan je terecht voor ZANGLES , LOGOPEDIE, ZANGSTAGES en OPLEIDINGEN.Je stem is meer dan je stembanden alleen. Zowel je vocale gezondheid als je stemkleur worden beïnvloed door het welzijn van je lichaam en je mindset of denkstijl: Je “mind” beïnvloedt je “voice”. Mind The Voice kiest ervoor om de gezondheid van je stem centraal te zetten.Onze intensieve samenwerking tussen vocal coaches, stemtherapeuten, logopedisten, vocal producers, songwriters en een extern medisch team: NKO-arts neus-, keel-, oorarts, kinesitherapeut, osteopaat en psychologen maken het mogelijk om het allerbeste te halen uit jouw stem!"
Adres: Lippeloseweg 44, 2890 Sint-Amands
Telefoonnummer: 03/298.04.94
Stad: Sint-Amands
Route: Lippeloseweg 44
Postcode: 2890


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Zangles België, Zangles Antwerpen, Zangles in de buurt, zangles west-vlaanderen, Zangles volwassenen, Zangles Limburg België, Mind The Voice boek, Vocal Coaching Leuven
Recensies
Mind the Voice is zoveel meer dan een zangschool. Ik ben er binnengestapt als een bang vogeltje, hoewel ik ervoor al 2 jaar zangles had gevolgd in een muziekschool. Ging er bij Mind the Voice een hele nieuwe wereld voor mij open. Eerst dierf ik voor niemand zingen, ik verstopte mij altijd en was bang voor de hele wereld. Maar vanaf dag 1 bij Mind the Voice voelde ik direct verschil, ik ben in zo'n warme familie terecht gekomen. Je leert hier niet enkel zingen, maar ook jezelf ontdekken, en je groeit enorm als persoon! Vanaf dag 1 kom ik hier elke dag lachend buiten. Je hebt altijd wel is zo'n dag dat je denkt 'pff vandaag heb ik echt nergens zin in' bij Mind the Voice heb ik dat persoonlijk nooit, ik tel de dagen af dat ik weer op les kan komen. Dit is gewoon een bijzondere plek, die ik iedereen kan aanraden!
Ik kom al 10 jaar bij Mind the Voice en ik ga nooit meer weg :. Mind the Voice is voor mij de beste zangschool van België. Je krijgt niet alleen zangles maar ook coaching, performance, zelfvertrouwen en zoveel meer. Mind the Voice is voor mij als een 2de familie. Aangezien je 1 op 1 les krijgt krijg je een sterke band. Elk jaar op zangweekend leer je nieuwe mensen kennen en ook gewoon vrienden voor het leven. Bedankt Tiffany voor alles wat je me bij brengt en voor al die jaren mij gesteund te hebben in de doelen die ik wil bereiken en voor alles wat je doet. Op naar nog vele jaren
Ik volgde hier zangles en kreeg goede coaching, maar er werd me verteld dat ik voor allerlei vragen en extra hulp ook bij hen terecht kon en dat dan zogezegd bij de zaakvoerder. Mijn verzoek was voor mij heel belangrijk, ik heb dit ook gezegd. Er werd me vanalles verteld en beloofd, maar uiteindelijk hebben ze me elke keer laten wachten zonder iets te laten weten en te doen wat beloofd werd. Ik heb vaak gemaild, zelfs gebeld en elke keer kreeg ik geen antwoord tot ik zelf opnieuw stuurde of pas een maand later. Ik vind dit helemaal niet professioneel en vooral zeer teleurstellend.
Mijn eerste les bij Tiffany Veys dateert ondertussen van 6 jaar geleden. Nooit gedacht dat op een gezonde manier leren zingen op zo’n gemakkelijke manier kon worden uitgelegd, maar Tiffany en haar coaches kunnen het. Tijdens de lessen heb ik al gebowld, gebokst, aan elastieken getrokken en ontelbare keren gaan neerzitten It’s all in the MIND: hoog zingen is laag denken en dan kwam mijn echte VOICE. De Mind The Voice-methode werkt! Mijn persoonlijke favorieten zijn de mannetjes die telkens worden getekend om klankplaatsing- en projectie duidelijk te maken. Bovendien krijgen ALLE studenten de kans om hun vooruitgang te tonen aan het grote publiek want 2 keer per jaar organiseren ze een toonmoment. In februari een akoestische sessie en in juni een echte show case met alle toeters en bellen. Het betekent voor de Mind The Voice-familie heel veel extra werk om dit allemaal te organiseren, maar daaruit blijkt nogmaals hun toewijding aan hun studenten, aan hun passie, want voor hen is het niet zo maar een job! Mijn eigen zangstem ging van koud en schel naar een warme borststem en allemaal te danken aan één van de meest warme personen en ondertussen super vriendin, mijn zangcoach Tiffany Veys.
Geachte , Graag had ik een reactie van jullie op Dimash met zijn liedje : sos . Deze man bereikt 6 octaven .
Dankzij Tiffany sta ik veel sterker in het leven. Met haar magische handen heeft ze bij mij een kracht losgemaakt waarvan ik zelf niet wist dat ik die in mij had.
Dit is meer dan zangles volgen. Mind The Voice haalt het beste in iemand naar boven. Naast zangtechnieken leren ze je ook geloven in jezelf ! En dat is toch wat een artiest moet hebben vind ik echt een top-team !
Ik had een aantal heel moeilijke jaren achter de rug met mijn stem. Ik bleef maar vastzitten met dezelfde problemen bij het zingen. Wanneer ik echt ten einde raad was en naar Mind The Voice ging is er een wereld open gegaan waar ik nog altijd versteld van sta! De familieband is er sowieso direct! Je leert elke les zoveel meer dan je je kan inbeelden. Tijdens de lessen kijken ze niet alleen naar je techniek en performance maar ook naar wat er ondergronds afspeelt. Ze leren je jezelf te accepteren en gelukkig te zijn,... Want alles waar je mee zit kan je zingen beïnvloeden. Zij houden echt met alles rekening zodat jij verder kan groeien als artiest! De opleidingen die ze voorzien zijn daarbij ook extreem leerrijk en worden direct omgezet in de praktijk. Naast de zanglessen en opleidingen,... vinden ze nog altijd tijd om verder onderzoek te doen naar de stem en als team regelmatig bijscholingen te doen! Het klinkt misschien raar maar het verandert je leven! Je kan niet meer zonder en als de les gedaan is sta je al te springen voor de volgende les die nog veel te ver weg is!! Love all of you!!! Amazing team!!!
Als je wilt leren zingen, is Mind The Voice echt the place to be! Zanglessen worden aangepast van persoon tot persoon en je voelt je er echt uniek! Je wordt met zoveel liefde ontvangen wat er voor zorgt dat je elke keer uitkijkt naar de volgende les. Mind The Voice omschrijven in 3 woorden? Simpel! 1. Kwaliteit 2. Liefdevol 3. Persoonlijk Kortom, het voelt écht als een tweede thuis!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid