facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Minasana - Yoga Energy

Minasana - Yoga Energy

Info

Wanneer?
- Maandag 20u15 te Bilzen centrum (Pabilo)
- Dinsdag om 20u te Rijkhoven
- Woensdag om 20u te Rijkhoven



"Ashtanga Yoga is een dynamische vorm van yoga die veel voordelen biedt voor de mentale en fysieke gezondheid. De houdingen zijn vloeiend met elkaar verbonden door een combinatie van adem en beweging. Je wordt er soepeler van en je ontwikkelt meer spierkracht! Je kan Ashtanga yoga een beetje vergelijken met Power Yoga. Ik toon zéker voldoende differentiaties zodat IEDEREEN mee kan op eigen niveau! Na de les ga je ongetwijfeld naar huis met een goed gevoel - zowel je lichaam als je geest! Kom gerust een gratis proefles volgen, dan weet je wat ik bedoel! Tot op de mat? Neem contact op voor meer informatie. Namasté"
Adres: Pabilo - Camille Huysmansplein 14, 3740 Bilzen
Telefoonnummer: 0498/10.23.95
Stad: Bilzen
Route: Pabilo - Camille Huysmansplein 14
Postcode: 3740


Openingstijden

Maandag: 20:15 - 21:30
Dinsdag: 20:00 - 21:15
Woensdag: 20:00 - 21:15

Recensies
De yogalessen bij Romina zijn een rustmoment midden in de week, maar dan wel met een pittige dosis aan lichaamsbeweging. Diverse spieren in je lichaam worden aangesproken, er is zeer veel aandacht voor algemeen welzijn en een goeie lichaamshouding én er is individuele bijsturing. Top!
Romina is een top teacher, legt alles heel goed uit en houdt rekening met eventuele moeilijkheden. Na een practice heb je elk spiertje in je lijf gebruikt en ben je een pak stress armer. Het is een echte verrijking om bij Romina yoga te volgen
Mix van ontspanning en werken aan een goede houding van je lichaam. Lesgeefster geeft verschillende opties bij de oefeningen zodat je als beginner dadelijk mee kan. Voor mij iedere week een uur om naar uit te kijken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid