facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mimuze Kalmthout

Mimuze Kalmthout

Info

Volg ons ook op twitter en instagram:
@mimuzekalmthout



"Mimuze is een muziekcentrum bestaande uit een muziekhuis verkoop en verhuur van instrumenten, een concertzaal en academie muziek & dans"
Adres: Brasschaatsteenweg 268B, 2920 Kalmthout
Telefoonnummer: 03/369 06 02
Stad: Kalmthout
Route: Brasschaatsteenweg 268B
Postcode: 2920



op zoek naar gerelateerd: Mimuze agenda, Mimuze lessen, Muziekwinkel Kapellen, Zangles Kalmthout, Mimuze Facebook, Mimuze leerkrachten, Club Kalmthout, Mimuze Bornem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mimuze - Mikesmusic Kalmthout Mimuze - Mikesmusic Kalmthout 6 meter Altijd een feest om naar Mimuze te gaan! Het is voor mij eventjes rijden, maar dat he...
Recensies
Zeer klantvriendelijk en een uitzonderlijke kennis. Groot aanbod aan diverse instrumenten alsook muziek/dans lessen en een concertzaal. Wij zijn alvast heel enthousiast.
Toffe winkel, heel vriendelijke en duidelijke uitleg. We hebben een piano gekocht. Deze is heel snel en professioneel geleverd en staat prachtig.
Fantastisch, goede vriendelijke ontvangst. Leuke zaal. Wij hebben enorm genoten van de try-out van Kamal!
Topavond beleefd met de try out van Marble Sounds dankzij Mimuze. Alles piekfijn georganiseerd.
Ruim uitgeruste, professionele zaak met mensen die van wanten weten. Ze verdelen sinds kort terug officieel de Fender-instrumenten!
Altijd een feest om naar Mimuze te gaan! Het is voor mij eventjes rijden, maar dat heb ik graag over voor de voortreffelijke service van Mike en Linsi. Ze stralen beiden één en al passie uit voor de muziek en maken er een erezaak om hun klanten steeds met een glimlach en een fijn gevoel weer te laten vertrekken. Stevige aanrader!
Je mag forum's lezen zoveel je wil, na de professionele uitleg van Mike koop je je instrument hier. Ook een zeer goede service na verkoop, wat in tijden van online verkoop, niet onbelangrijk is.
Super service! Ben verschillende keren naar de winkel geweest om te achterhalen wat het probleem zou zijn met mijn stage piano. Ze hebben de tijd genomen om alles uit te testen, hebben er een technieker naar laten kijken, hebben meerdere malen met fabrikant contact opgenomen en heb hier geen cent voor moeten betalen.
Mike en Linsi zijn een topteam. Hart voor muziek, hart voor mensen, hart voor elkaar.. supercombinatie. Wij gaan zeker terug
Ik heb nog nooit zulke door muziek gepassioneerde mensen gezien die zich in alle bochten wringen om hun klanten te helpen ! Nogmaals wreed bedankt!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid