facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mimi's evba

Mimi's evba
Adres: Boterstraat 45 , Ieper 8900, BE
Telefoonnummer: 057 36 65 68
Stad: Ieper
Route: Boterstraat 45
Postcode: 8900


Recensies
Zo een gezellig koffiehuisje. Snelle bediening. Origineel geserveerde coupe aardbei. En heerlijk moeders wijze pannenkoeken. Zeker een aanrader!
3 daagse Ieper bracht ons tijdens een regenachtige dag naar hier. Een heel gezellig koffiehuisje, knusjes ingericht, vriendelijke eigenaars,... onze dochter bestelde een pannenkoek die echt vers werd gemaakt. De koffie werd ook gebracht in een bijhorende tas, ...uit grootmoeders tijd. De verwendessertjes zijn ook een aanrader. Kortweg: als je in Ieper moest komen, passeer dan zeker langs dit etablissement! Een toppertje!
Erg mooie koffiebar, met een originele inrichting en een leuk terras achteraan. Vriendelijke bediening. De ijsjes zijn ook origineel gepresenteerd, en een meer dan voldoende portie.
Geweldige zaak Sfeervol ingericht Verzorgde gerechten Prijs kwaliteit zeker inorde Zeker passeren als je in Ieper bent
Gewoon geweldig,werkelijk alles is tot in detail afgewerkt. Verwenkoffie, instroom,enz... En niet te vergeten. Het ontbijt.Eten: 5/5
Eerste maal hier, maar zeker niet laatste keer. Vriendelijke bediening en zéér lekkere pannenkoeken! En super warm geserveerd. Een aanrader!
Super gezellig, lekkere koffies en verzorgde tearoom gebakjesService: 4/5
Zeer mooie en leuke interieur. Ze hebben ook een ruim en mooi verzorgd terras. Zowel het eten als de warme dranken waren lekker. Enige minpuntje, geen verzorgingstafel voor baby's.
Superlekkere chocolademelk met Callebautchocolade en heel authentiek interieur.Service: 5/5
Lekkere koffie, pannenkoeken en wafels. Vriendelijke bediening en dit alles in een prachtig en zeer gezellig interieur!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid