facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Miloma

Miloma
"restaurant"
Adres: nieuwpoortlaan 105, 8434 Lombardsijde, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0468136555
Stad: Lombardsijde
Route: nieuwpoortlaan 105
Postcode: 8434


Openingstijden

Maandag: 11:45 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Miloma menukaart, Restaurant Westende dorp, 'T Zwientje, 'T Hoeveke Westende, Tapas Westende, Lunch Westende, Take away Lombardsijde, Visrestaurant Westende
Recensies
Heel goed restaurant en hele vriendelijke bediening Restaurant zelf is gezellig & cosy Grote parking voor het restaurant Mooie & beperkte menukaart maar alles is vers en super lekker.
Mooi eenvoudig restaurant met terras en menu zonder afwijking en aan de kaart, spijtig was alles niet voorradig wegens verlof . Was ook te merken aan de gerechten. We vonden het nogal prijzig. Vriendelijke dame in de bediening geen sfeer we zaten er alleen.Eten: 3/5
Vanavond weer genoten van een heerlijk menu! Max heeft ons weer aangenaam verrast met zijn kookkunsten en de dressuur van de borden. En met daarbij de vriendelijke bediening van Djamila hebben we weer een topavond gehad! Super bedankt!
Pure en eerlijke keuken met kwalitatieve producten. Een aangename, huiselijke en gezellige sfeer. Hartelijke en attente gastvrouw. Super originele en seizoensgebonden suggesties.
Fantastische bediening en zeer lekker eten.
Gewoon een aanrader. Heel vriendelijke gastvrouw met een schattig kindje. Onthaal, aperitief hapjes, menu/suggesties, niks op aan te merken. Kok geeft ook voorkeur om zoveel mogelijk met eigen producten aan de slag te gaan. Restaurant wordt trouwens uitgebaat door het koppel, zonder personeel.
Heerlijke keuken ! Mooi en lekkere verzorgde gerechten , vriendelijk , zeer aangenaam om er te zitten zowel binnen of op het terras . Zeer goed qua prijs/kwaliteit ! Voor mij een echte aanrader ! Hier kom ik nog !
Zeer gezellige en een sfeervol restaurant. Vriendelijke bediening . Gerechten zijn met liefde bereid.Eten: 5/5
Top restaurant waar eerlijke en verse bereidingen centraal staan. Topbediening ,een heerlijke keuken, gezellig kader! Super!
Heel vriendelijke bediening, aangenaam kader, verse producten, heerlijke smaken. In één woord : TOP! Pluspunten: groentjes en kruiden uit eigen moestuin, geen te uitgebreide kaart die aangevuld wordt met suggesties, zelfgemaakte gin/ricard/..., sfeervol ingericht en aangename achtergrondse muziek Minpunten: geen gevonden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid