facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mill & Mortar Belgium

Mill & Mortar Belgium

Info

Mill & Mortar biedt een breed gamma aan hoog kwalitatieve kruiden, specerijen, zouten en amandelen. Alle producten zijn zowel fair trade als biologisch!

Geschiedenis

Mill & Mortar is een Deens kruidenmerk dat in 2008 werd opgericht door Iben. Ze had genoeg van de 'supermarkt kruiden' waarbij wordt gewerkt met lage kwaliteit kruiden die worden bewaard in een doorzichtig glas (waardoor hun smaak vervaagt). Intussen bestaat het assortiment uit een reeks van 75 kruiden en specerijen.

Iben kiest heel nauwkeurig haar handelspartners. Hierbij is het erg belangrijk dat verschillende principes worden gerespecteerd:

1/ Er wordt enkel gewerkt met gecertifieerd biologische kruiden.
2/ Handmatige oogst en sortering om onzuiverheden te voorkomen en waar nodig te verwijderen.
3/ Fair trade: nog voordat de kruiden worden geoogst ontvangen de landbouwers al een deel van hun geld waardoor de specerijen niet moeten worden geoogst wanneer de landbouwers in geldnood zitten. Gevolg: kruiden en specerijen die op de meest optimale datum worden geoogst.
4/ Correcte bewaring en verpakking; luchtdicht en weg van het licht.
5/ Clean label. Erg vaak worden kruiden verkocht met een toevoeging aan zouten en suikers om de prijs te drukken. Mill & Mortar speelt niet vals. Je krijgt steeds wat er op het etiket wordt beloofd!

Adres: Liebaardstraat 85, Waregem
Telefoonnummer: 0478 392 275
Stad: Waregem
Route: Liebaardstraat 85



op zoek naar gerelateerd: Mil en Mortar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keurslager Ivan - viviane Keurslager Ivan - viviane 4 km lekker vers vlees en veel keuze, vriendelijke medewerkers
Start2Taste Start2Taste 4 km Niet alleen de selectie aan wijnen maar ook de aanpak is meer dan TOP te noemen. Oude...
Feestmateriaal Desmet Feestmateriaal Desmet 4 km Altijd positieve ervaringen mee gehad
T'hoekske bij Thomas & Julie-pascale T'hoekske bij Thomas & Julie-pascale 4 km Heel klantvriendelijk en zeer lekkere broodjes
Recensies
Zeer goede thee
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid