facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Milkbar Vanessa

Milkbar Vanessa

Info

Voor het lekkerste ijsje moet je bij Milkbar Vanessa zijn! Alles ambachtelijk bereid met natuurlijke producten.

Geschiedenis

Onze producten:

Huisgemaakt schepijs: Vanille, Mokka, Aardbei, Chocolade, Meloen, Speculaas, Stracciatella, Citroen, Banaan, Pistache, Baileys, Praliné en meer.

Huisgemaakte Sausen: Chocolade, Koffie, Karamel.

Andere Toppings: Grenadine, Frambozensaus, brésilienne nootjes, chocolade schilfers, discobolletjes (gratis!)

Coupes: Dame Blanche, Dame Noir, Brésilienne, Banana Split, Aardbei, Café Glacé, Coupe van de Dag

Frisco's

Milkshakes

Gekoelde dranken, Koffie

Advocaat (1/2 L, 3/4 L, 1L)

Ijstaarten (op bestelling)



"Welkom bij Milkbar Vanessa! Kom genieten van een ijscoupe ook suikervrij en vegan, Brusselse wafel, pannenkoeken, een tasje koffie,... in ons authentiek art deco-ijssalon. Alles wordt huisgemaakt volgens de originele recepten van de moemoe.Van september tot april bieden wij huisgemaakte chocoladeproducten ook suikervrij en vegan aan zoals pralines, truffels, orangettes, bounty's,... In eigen atelier vervaardigd met Callebaut-chocolade.Ook verzorgen wij chocolade- en ijsbestellingen naar uw specifieke wens: een valentijnsstuk, paaseieren, sintfiguren, ijslammen voor Communie of lentefeest, ijstaarten voor alle gelegenheden, ijsstronken en ijspateekes voor de feestdagen,...Onze triporteur ijskar staat paraat voor al uw feesten."
Adres: Ristenstraat 9, 2270 Herenthout
Telefoonnummer: +32473827928
Stad: Herenthout
Route: Ristenstraat 9
Postcode: 2270



op zoek naar gerelateerd: IJssalon Herenthout, IJs Heikant Herenthout
Recensies
Aan de positieve zijde: snelle en vriendelijke bediening, mooi aangeplante koer/tuin, genoeg schaduw. Best gezellig. Mooi pand met authentieke gebogen etalageruit. Aan de minkant: het uitzicht van de 'etalage', de presentatie van ons ijsje in een diep bord ?, naar mijn smaak mag het ijs ook romiger zijn en iets minder het recept van de moemoe.
Het vanille ijs is heerlijk, gemaakt van verse koemelk! Ook een echte, vers gebakken Brusselse wafel is niet te versmaden!!
Zeer vriendelijke mensen. Mooie, ruime en luchtige zaak. Smaakvol ingericht. Niet onbelangrijk: zeer lekkere ijsjes en de prijs viel me heel erg mee. Aanrader, als ik in de buurt ben spring ik zeker nog eens binnen.
Ik raad het niet aan. zeer tijdrovende dienst. Ik wachtte meer dan 10 minuten terwijl andere mensen voorbij liepen. Ik moet onzichtbaar zijn. Ik heb niets geconsumeerd en zal ook niet terugkeren naar dit etablissement. Een klant kwijt OF MEERDERE.
Lekkere suikervrije ijs gegeten en kinderen een smakelijke pannenkoek dit zeker niet de laatste keer .gaan nog veel langs gaan
Super lekker en vriendelijke bediening. Wij komen zeker nog eens langs!
Echt zalig lekker
Supergezellige milkbar met mooi terras, vriendelijke bediening enz. En voor mij ik ben allergisch voor koemelk superlekker ijs op basis van plantaardige melk! Een echte aanrader!
Lekker ijs en zeer gezellig. Vriendelijke mensen.
Ik vind het spijtig dat je geen hoorntje mag vragen op het terras, maar dat ze wel een uitzondering maken op kleine kindjes. Wel lekkere ijsjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid