facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mili Hoevezuivel

Mili Hoevezuivel

Info

Mili Hoevezuivel is een melkveebedrijf waar ze ambachtelijk ijs maken en artisanale kazen verkopen. Kaasschotels en ijstaarten zijn hun specialiteit.

Geschiedenis

Mili Hoevezuivel is een melkveebedrijf waar op een diervriendelijke en professionele manier melk wordt geproduceerd. De kalfjes worden hier geboren om later de melkproducenten voor het ijs te worden.
Sinds 1995 wordt er ijs vervaardigd met de meest eerlijke en kwalitatieve ingrediënten. Ijstaarten zijn hun absolute specialiteit. U kiest zelf de grootte, inhoud en afwerking. Mili maakt uw taarten op maat!! Ze zijn lekker en mooi tegelijk.
Naast ijs verkopen ze meer dan 100 artisanale kazen. Deze zijn afkomstig van de kleinste boerderijen uit België, Frankrijk, Spanje en Italië. Kwaliteit smaak je ook hier opnieuw. Je kan ook hier genieten van de meest rijkelijk versierde kaasschotels.

Adres: Eksaardebaan, 7, 9160 Lokeren
Telefoonnummer: 093482450
Stad: Lokeren
Route: Eksaardebaan, 7
Postcode: 9160



op zoek naar gerelateerd: Mili Lokeren openingsuren, IJs Lokeren, Mozzarella Lokeren, Kinderfeestje Lokeren, The Farm Eksaarde, IJs Waasland, IJskar Lokeren, Cremerie Lokeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Janz & Rooz Janz & Rooz 3 km Wow wat een klasse! Tijdens de avondwandeling vanwege lichtkunstfestival GLOW zagen w...
Recensies
Fijn, lekker en heel klant vriendelijk. Beste kaas die ik al gegeten heb. Ijsjes om je vingers voor af te lekken.
De winkel is te genieten alles vers e heerlijk, altijd met een lach .dank jullie
Lekker ijs en kaas het personeel is ook zeer vreiendelijk
Fantastisch ijs en vele ambachtelijke hoeveproducten. Absolute topper!
Super lekkere ijsjes!
Goede prijs kwaliteit. Vriendelijke bediening. Lekker
Afhaal was goed georganiseerd ! Proficiat.
Heel lekker ijs
Super propere winkel. Super vriendelijk. Ijsjes met amper smaak... Maar is persoonlijke mening ! Had er veel meer van verwacht.
steeds kind aan huis geweest ... winkel is heel mooi ge-evolueerd ... met nog steeds fantastisch vers melkschepijs ... een winkel waar alle produkten je doen watertanden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid