facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mikado-Veurne

Mikado-Veurne

Info

Escapegames



"Voor plezier in groep. Wij verzorgen moorddiners, escaperoom, stadsspel, zoektochten enz"
Adres: Appelmarkt 9, 8630 Veurne
Telefoonnummer: +32468061304
Stad: Veurne
Route: Appelmarkt 9
Postcode: 8630



op zoek naar gerelateerd: Escape Games Belgium, Escape room Tielt, Escaperoom zee, Escape room in de buurt, Kinder Escape Room west Vlaanderen, Escape room Wenduine, Escape room 20 personen, Escaperoom Oostende
Recensies
Op zich een goede escape room, maar volgens mij onmogelijk om er uit te geraken zonder tips. De ontvangst en de inrichting laat wel aan de wensen over. Heel veel rommel en veel stof. Dat is jammer.
Goed begeleide escaperoom op een leuke locatie. Aangeraden om met minstens 4 personen te spelen gezien het niveau van de game. Hele toffe, uitdagende puzzels !
Wegens geen lineair parcours, zeer chaotisch verloop. Ps er mag al eens gepoetst worden
Als wij met onze groep een escape house bezoeken hebben we één doel, we willen winnen. Spijtig genoeg is dit hier niet gelukt. Ik voelde de bui al hangen als ik zag bij het binnenkomen dat de beste tijd een dikke 47 minuten was. We zijn geen profs, maar ook geen amateurs. Zelfs ons geheim wapen, de Ann, een krak in deze dingen was niet genoeg. De persoon aan het loket vertelde dat hier een 15 procent kan ontsnappen. Hadden wij dit van voordien geweten, dat hadden we dit huis niet gedaan. Voordat we nog ergens boeken, zullen we eerst het ontsnappingspercentage opzoeken. De strijd moet nog een beetje te doen zijn voor 20 euro per persoon.
Heel goede escape room. Heel leuk, voor ons de eerste keer, wat hulp gekregen, en nadien nog een gezellige babbel gehad. Super vriendelijke dame. Zeker een aanrader!!!
Ontvangst was zeer vriendelijk en leuk. Zeer leuke maar moeilijke escape room waar je toch je volle aandacht bij nodig hebt en het nodige verdere denk werk. Gast vrouw moest tijdens het spel even tussen komen in de kamer voor te helpen met een van de sloten. Voor de rest top.
Klantvriendelijkheid onder 0. Er werd gereserveerd voor de escape room voor de covid 19 - periode. Dit werd uitgesteld en er volgden wat mails waar mevrouw ook 't uur veranderde. Men stond daar op de afgesproken datum en uur, niemand deed open. Uiteindelijk gebeld en we kregen te horen dat mevrouw gemist was van datum. Een sorry hebben we nog gekregen, maar geen compensatie, noch alternatief, noch oplossing. Dit kon veel beter opgelost worden. We keken er al maanden naar uit om dit met een hechte vriendengroep van 4 te doen, en kregen 't deksel op de neus. Extra sneu wordt het omdat het een verjaardagscadeau was. In ieder geval: nooit meer!
Heel mooie en originele escape room ! Goed geamuseerd. Net niet op tijd buitengeraakt ondanks een paar goeie tips.
De Escaperoom is echt een aanrader! Je merkt dat er heel goed over is nagedacht. Het creatief gebruik van de materialen en de ruimte zorgt ervoor dat je je helemaal inleeft!
Heel erg leuke escape room vriendelijk ontvangst en een leuke babbel na de escape.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid