facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mijnkadootje.be

Mijnkadootje.be

Info

De allerleukste geschenken online!

Geschiedenis

Mijnkadootje.be is uniek. We gaan dagelijks op zoek naar de leukste cadeautjes om te personaliseren, met net dat ietsje meer!

Vragen? Aarzel niet ons te contacteren!
www.mijnkadootje.be
[email protected]



"Jouw doopsuikerwinkel in Kortrijk.Trendy en hippe conceptstore in Kortrijk voor originele doopsuiker en kadootjes voor elk topmoment! Kom langs op afspraak, en kies jouw geboortepakket op maat.Bekijk in onze webshop onze vele tientallen trendy en bruikbare gepersonaliseerde cadeaus voor meter/peter, getuigen, verjaardagscadeau, moederdag en vaderdag, … Kies tussen de vele verschillende designs en personaliseer makkelijk zelf online of kies voor maatwerk door MijnKadootje."
Adres: Bissegemstraat 194, 8560 Gullegem, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0470945382
Stad: Gullegem
Route: Bissegemstraat 194
Postcode: 8560


Recensies
Altijd top kadootjes met snelle & correcte communicatie om je sample goed te keuren & vervolgens je verzending op te volgen. Ook altijd een leuk kaartje bij de doos die ze gelukkig met oud krantenpapier opvullen :-D
Super vriendelijke mensen, super behulpzaam! Last minute nog 100 cadeautjes besteld en hebben mij fantastisch uit de nood geholpen!
We bestelden zeepjes via het internet en konden al onze vragen via mail stellen. We kregen hierbij geen standaard mailtje terug, maar werden steeds heel vriendelijk en ‘persoonlijk’ geholpen. Daarnaast zijn de prijzen ook schappelijk. Als laatste is ook de verzending correct en vlot verlopen! Bedankt. Jullie zien ons zeker terug!
Snelle levering en heel goede kwaliteit foto's en cadeautjes. Heel tevreden!
zeer tevreden , mooi verpakt , stuur een foto nog als de verjaardag is van mijn man eind augustus; ik denk dat zijn verjaardag niet meer stuk kan! ! !
Goede kwaliteit en op tijd geleverd. De "statusopvolging" kan misschien iets beter maar via de chatbox op de website was er meteen duidelijkheid.
Top ervaring. Snel besteld,snel geleverd, en ongelooflijk mooi ! Echt super tevreden! Onze dochter is superblij met dit extraatje op haar dag !
Een schrijffoutje op de sticker werd klantvriendelijk en zeer professioneel opgelost, een aanrader
Ik ben supertevreden! Zowel over de gepersonaliseerde doopkaars die ik gekocht heb als over de service van mijnkadootje.be. Ik had een beetje laat gedacht aan een doopkaars en ik vreesde dat met het verlengde weekend ik de doopkaars niet tijdig meer zou ontvangen. Ik had dus gevraagd of het mogelijk was hier wat spoed achter te zetten...Mijnkadootje.be heeft er alles aan gedaan zodat ik de doopkaars tijdig had! De dag nadat ik de bestelling had geplaatst was de kaars al verzonden. En het resultaat mag er zijn. De doopkaars was prachtig en mooi afgewerkt.
Vriendelijke mensen die ons snel hebben geholpen bij de keuze van onze geboortekaars. Handige chatfunctie! Ze antwoordden snel terug. Bovendien een heel snelle levering, want het was een noodgeval!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid