facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mijn Eigen Boekje

Mijn Eigen Boekje

Info

Mijn Eigen Boekje, een webwinkel met kinderboeken die niet alleen gepersonaliseerd zijn op naam maar ook op geslacht, huids- en haarkleur.

Geschiedenis

Gepersonaliseerde kinderboeken

Mijn Eigen Boekje, een webwinkel waarin kinderboeken worden verkocht voor kinderen van nul tot tien jaar. Alle boekjes worden niet alleen op naam gepersonaliseerd, maar ook op geslacht, huids- en haarkleur. Zo herkennen kinderen zichzelf zowel in de tekst, als in de illustraties.

In onze verhalen, op maat geschreven en geïllustreerd voor Mijn Eigen Boekje, spelen ook andere personen een rol. Mama, papa, opa, oma, broers of zussen. Ook zij krijgen elk een persoonlijke invulling.

Mijn Eigen Boekje is niet zomaar een boekje. Het is een bijzonder cadeau voor uw (klein)kind, neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje. Bij ons is ieder kind uniek en de held in hun eigen boekje! En u de superheld die het verhaaltje voorleest.

Ieder kind op de wereld is uniek. Door uw kind de hoofdrol te laten spelen in één van onze speciale boeken wordt dat nog eens extra benadrukt. Het concept van gepersonaliseerde boeken is niet nieuw. De manier waarop Mijn Eigen Boekje het doet, is dat wel!

De boeken van Mijn Eigen Boekje zijn speciaal voor onze webwinkel geschreven en geïllustreerd door professionele auteurs en illustratoren. Waarbij de verhalen en de illustraties zo zijn samengesteld, dat ze optimaal kunnen worden gepersonaliseerd.

Uw kind zal zich steeds verheugen bij het horen van zijn of haar eigen naam. En omdat Mijn Eigen Boekje ook het uiterlijk van het hoofdpersonage op uw kind baseert, kan uw kind zich totaal met het verhaal identificeren.

Hoe leuk is het voor uw dochter, als ze zichzelf terugziet in dat stoere meisje. Of als uw kleinzoon zichzelf herkent in die bijzondere prins. Dat uw neefje zijn eigen zwarte haren onderscheidt of uw petekind zijn licht getinte huid.

Als u een boekje bestelt, maakt u de keuze tussen jongen of meisje, geef de naam op en kies het verhaaltje dat u wil personaliseren. Dan geeft u ons de huids- en haarkleur - en alle andere gegevens - door van het kind, voor wie het boekje is bedoeld. Als aanvulling op deze keuzes kunt u ook de huids- en haarkleur (en soms geslacht) voor andere personen in het verhaal kiezen.

Meer weten over Mijn Eigen Boekje?

Surf naar www.mijneigenboekje.be of www.mijneigenboekje.nl en personaliseer uw favoriete verhaal voor uw kleintje.

Adres:
Telefoonnummer: +32 468 31 23 84
Stad: Lanaken



op zoek naar gerelateerd: Bib Lanaken, Bib Lanaken openingsuren, Mijn bib, Bib Maasmechelen, Bib Bilzen, Bibliotheek, Bib Genk, Standaard Boekhandel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Magic Canvas Magic Canvas 20 meter Personaliseerde: Geboorte/Doop,Graduatie,Moederdag Personalized: Birth/Christening,Gr...
JOANs Creations JOANs Creations 6 km "Het is een uitgegroeide hobby, een creatieve uitlaatklep." Al 3 jaar maak ik geperso...
Recensies
Pure oplichting! Besteld en betaald, daarna niets meer. Geen reactie op mails, telefoon,... NIET BESTELLEN
Bestelling nooit ontvangen, wel betaald. Reageert op niets. Fraude?
Oplichting! Besteld en betaald, daarna niets meer. Geen reactie op mails, telefoon,...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid