facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mijn Brasserie

Mijn Brasserie

Info

Gelegen in het centrum van Genk, een stad vol mensen die gedreven zijn door passie en kracht bieden wij u een gevarieerde kaart. Welkom in Mijn Brasserie!

Geschiedenis

Gelegen in het centrum van Genk, een stad gebouwd in de schaduw van de steenkoolmijnen en de Ford fabriek, in een stad vol mensen die gedreven zijn door passie en kracht, gedreven door smaak en cultuur bieden wij u een gevarieerde kaart die voortgevloeid is door een mix van culturen binnen éénzelfde gemeenschap! Bij ons bent u altijd welkom voor een drankje, snelle lunch of heerlijk diner.
T.D.

Adres: Marktstraat 24 , Genk 3600, BE
Telefoonnummer: 089 56 18 99
Stad: Genk
Route: Marktstraat 24
Postcode: 3600


Openingstijden

Dinsdag: 10:00-23:00
Woensdag: 10:00-23:00
Donderdag: 10:00-23:00
Vrijdag: 10:00-00:00
Zaterdag: 10:00-00:00
Zondag: 10:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: mijn brasserie menu, mijn brasserie genk social deal, mijn brasserie brunssum, brasserie genk centrum, mijn brasserie genk menu, mijn brasserie genk ontbijt, mijn brasserie genk high tea, het klooster brasserie genk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
'T Stadscafé 'T Stadscafé 11 meter Binnen was het minder. Weinig ruimte tussen de tafel. Toilet was erg netjes met een ...
Brasserie Orient Brasserie Orient 73 meter
Brasserie 360 Brasserie 360 221 meter Het was een kort maar daarentegen wel een zeer aangenaam verblijf. Tijdens de rommelm...
Intermezzo Intermezzo 269 meter Een fijne bediening. En altijd vriendelijk.
The Thrill The Thrill 896 meter Deze restaurant … heeft toch eigenlijk naam en faam …. Ik ben eens samen met vrienden...
Recensies
Een leuke plek voor een drankje. Wij hebben in de nazomer nog even genoten op het terras met een mooi uitzicht op de festiviteiten op het plein.
Gereserveerd voor 4 personen, komen aan ah ja juist dat was voor 4 . Dat ter zijde. Komen snel om drinken op te nemen maar daar stopt het dan, bleven lang weg met drinken, zelfs de ice tea was warm... , het eten heeft ook heel lang op zich laten wachten, eens daar met het eten tja 3/4 gerechten niet ok, vlees was koud, groenten lauw en niet gaar . Gezegd , ok borden terug meegenomen , na 40 min komen ze terug met het gerecht zonder groentes maar de rest smaakte verbrand en de vleesjus was ook het beste vanaf.Niets compensatie of sorry of wat dan ook.Dit was de eerste en laatste keer dat ze ons daar nog zien. Een dikke ramp!!
Waar moet ik beginnen? Bestelling kwamen ze snel opnemen, maar dat was dan ook het enige dat snel ging. De drank liet al even op zich wachten om nog maar over het eten te zwijgen! Eens het eten er dan was tja... We waren met 4, er waren 2 goede schotels, 1 mindere en 1 ja slechte! Lasagne is een kinderportie, en de kippenbrochette is zonder saus, zelfs geen gewone jus. Normaal krijg je er ook frietjes bij, maar zelfs na 2x gevraagd te hebben bleven ze weg! Uiteindelijk hadden we allemaal gedaan met eten, kwamen ze afruimen, oei nog geen frietjes gekregen? Tjah, we vroegen dan een compensatie, we kregen nog een drankje aangeboden maar we hadden daar al veel te veel tijd verloren, wij moesten nog weg. Uiteindelijk €2 korting gekregen. Nooit zien ze ons nog daar terug!
Bediening verliep moeizaam: bijna een uur moeten wachten op de opname van bestelling nadat we er zelf om hadden gevraagd, en dan nog eens meer dan een uur moeten wachten op het voorgerecht waarvoor we wel een fles wijn kregen ter compensatie. Het voorgerecht asperges was lekker. Het hoofdgerecht côte à l'os was taai en volledig doorbakken hoewel ik saignant had gevraagd.
Brasserie in het centrum van de bruisende stad Genk. Lekker eten, de keuken is open wat voor mij een pluspunt is. Grote keuze aan drank en een vlotte vriendelijke bediening. Het fijne voor mij is dat je de diversiteit van Genk hier tot zijn recht komt, je komt hier mensen van verschillende origine tegen. Het afgedekte terras is verwarmt en goed afgeschermd tegen wind waardoor je er in elk seizoen terecht kan.
Gereserveerd via two for one diner. Via email geen direct antwoord, dan maar persoonlijk gebeld en reservatie gemaakt. Daar aangekomen even de bookingssite laten kijken en jawel hoor perfect opgelost en aanvaard. Prima eten met vriendelijke bediening en eerlijke prijzen. Top wij komen zeker nog eens terug!!!
We zijn er geweest met een bon van VakantieVeilingen, super lekker eten gehad!! De bediening was ook top, leuke sfeer onder de mensen. En bij het passeren zeggen ze allemaal smakelijk, zeer fijn dus.
Bij het binnenkomen kregen we de keuze waar we gingen zitten. Vriendelijke bediening, die ons ook de keuze lieten of de gangen snel of traag achter elkaar mochten komen. Eten was gewoon goed. Plaats waar we terugkomen, al is het voor de vriendelijke bediening...
Deze zaak is voor ons de nr 1 keuze als we ergens lekker willen gaan eten. Het personeel is altijd vriendelijk en de bediening is zeer snel, ook als het druk is. Het stoofvlees is een absolute aanrader!
Vriendelijk, gezellig, lekker, ... Een goede plaats in Genk om lekker te eten. Zowel binnen als buiten het hele jaar door. Plaats is niet rolstoelvriendelijk maar de obers helpen je binnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid