facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MIG Motors

Info

MIG Motors Zwijnaarde is officiële SEAT dealer en SKODA service punt en maakt deel uit van de MIG Motors groep. MIG Motors is officiële dealer van Audi, SKODA, Volkswagen en Volkswagen bedrijfsvoertuigen.



"MIG Motors is de officiële verdeler van Volkswagen, Audi, SEAT, Cupra, ŠKODA, Volkswagen bedrijfsvoertuigen & kwalitatieve tweedehandswagens in Gent en Meetjesland."
Adres: Grotesteenweg-Zuid 28, 9052 Zwijnaarde
Telefoonnummer: +3292220172
Stad: Zwijnaarde
Route: Grotesteenweg-Zuid 28
Postcode: 9052


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: MIG Motors Gent, MIG Motors Wetteren, MIG Motors openingsuren, MIG Motors zomergem, MIG Motors Zeeschipstraat, MIG Motors Gent Zuid, MIG Motors Latem, MIG Motors Wondelgem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Ad. Van hoe & zonen Gent-Zwijnaarde Garage Ad. Van hoe & zonen Gent-Zwijnaarde 114 meter Mooi Bedrijf zeer vriendelijke behandeling. Schuiflade gekocht voor de vwT5 californi...
Recensies
Elke keer een perfecte service - Zeer aanbevolen.
Uitstekende garage met prachtige wagens! Persoonlijke service en duidelijke communicatie, men doet echt z'n uiterste best om de klant zo goed mogelijk te helpen. Lloyd, bedankt voor alle hulp, de eerste rit was alvast een enorm plezier!
Een fantastische garage waar de klant duidelijk primeert. Zelfs met mijn oude Saab 9-3 was ik uiterst snel geholpen en dit met een perfect resultaat. In tegenstelling tot de vorige ‘prutsers/garagisten’ waar ik ben geweest. Voor een officiële dealer te zijn ben ik ook lovend over het factuurbedrag. Een correcte prijs en perfecte service. Wie weet koop ik mij ooit een Seat ginds voor de service. TOPwerk!
Net een nieuwe Seat Leon gekocht. Super tevreden van de klantvriendelijkheid en vlotte service van Lorenzo De Vreese. Darislow approved!
Ze haden mijn onderplaat slechts gedeeltelijk vastgemaakt, waardoor deze is stuk gereden. Hiervoor wou men geen verantwoordelijkheid nemen.
We waren op zoek naar een nieuwe wagen. Goed begeleid en geïnformeerd. Uiteindelijk een wagen gekocht
Zeer goede ontvangst, goede service. Zowel vriendelijk als behulpvol! Top Garage.
Vriendelijke ontvangst, goede service, mensen met kennis van zake. Een garage waar je niet zomaar een nummer bent
Lloyd /verkoper/ is echt geïnteresseerd in alles wat er in de salon komt !!
Zeer vlotte en flexibele service. Altijd vriendelijk geholpen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar MIG Motors met het openbaar vervoer


Zwijnaarde Klosse 70 meter
78
Zwijnaarde Klosse 70 meter
145
Zwijnaarde Klosse 140 meter
930
Zwijnaarde Klosse 140 meter
70
Zwijnaarde Klosse 140 meter
930

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid