facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MIG Motors

Info

MIG Motors Eke is officiële SKODA dealer en maakt deel uit van de MIG Motors groep. MIG Motors is officiële dealer van Audi, SKODA, Volkswagen, SEAT en Volkswagen bedrijfsvoertuigen.



"MIG Motors Eke is officiële Volkswagen en Škoda dealer en maakt deel uit van de MIG Motors groep. MIG Motors is de officiële verdeler van Volkswagen, Audi, SEAT, Cupra, ŠKODA, Volkswagen bedrijfsvoertuigen & kwalitatieve tweedehandswagens in Gent en Meetjesland."
Adres: Begoniastraat 12, 9810 Nazareth (België)
Telefoonnummer: +3293857115
Stad: Nazareth
Route: Begoniastraat 12
Postcode: 9810


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: MIG Motors Wetteren, MIG Motors Gent, MIG Motors Eke ŠKODA, MIG Motors Zwijnaarde, MIG Motors Audi, MIG Motors Gent Noord, MIG Motors Latem, MIG Motors Lievegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Willy : Nazareth - Eke Garage Willy : Nazareth - Eke 27 meter Showroom maandag tot vrijdag: 9u00 - 18u30 zaterdag: 9u00 - 17u00 Atelier maandag tot...
Recensies
Langs geweest voor een onderhoudsbeurt, afspraak gemaakt online. Alles perfect verlopen zoals gepland. Tevens een vriendelijk onthaal door beiden Marian en Frank. Er werd perfect ingespeeld op een kleine opmerking die ik had. Heb mijn Cupra nu 2 jaar en kan zeggen dat dit een fantastische auto is. Hij is zuiniger dan ik had verwacht zie bijhorende foto na een trip door het zuiden van Duitsland en Zwitserland.
Zeer vriendelijke personeel. Mijn auto moest wel langer dan voorzien daar blijven platte band en banden niet op voorraad. Ze brachten me elke dag op de hoogte van hoe het zat met mijn auto. Volgende keer vraag ik wel een vervangwagen, want ging normaal maar 1 dag duren, uiteindelijk 3dagen zonder auto gezeten. Maar ze hebben me wel elke dag gemaild of gebeld om me op de hoogte te brengen, dus zeer duidelijke communicatie!
Deze namiddag bij MIG Eke zonder afspraak binnen gesprongen met een klemmende koffer door het handvat van mijn sporttas. Werd zeer vriendelijk ontvangen en men heeft mij daar direct geholpen. Ook in het verleden hier al eens geweest en dan met dezelfde vriendelijkheid bediend geweest. Naar mijn mening een echt voorbeeld voor andere garages!
Eind vorig jaar in panne gevallen met mijn Volkswagen Golf die ik bij MIG motors gekocht heb!. De alternator bleek kapot te zijn… bij Touring hadden ze mij gezegd dat dit ongeveer 400 euro zou kosten om te laten herstellen. Bij MIGmotors lieten ze mij weten dat de herstelling 1200 euro zou kosten!!! Toch maar laten vervangen omdat mijn auto niet meer kon rijden en ik dus geen andere keuze had. Ondertussen al meerdere malen van andere garagisten gehoord dat een alternator maximum 300-400 euro kost en dat ik duidelijk veel te veel betaald heb! Ik ga er in ieder geval nooit meer terug!
Wat een fijne service! De keuring uit het oog verloren, maar Marian bij MIG Motors Eke deed de moeite me 'ertussen' te nemen zodat ik zonder stress naar de keuring kan volgende week... En als extraatje ging mijn wagen nog eens door de wasstraat en spaarde ik de tijd uit om naar de carwash te moeten. Topservice!
Nadat ik problemen ondervonden heb aan mijn auto hebben ze mij bij MIG Motors heel snel uit de nood geholpen. Ik werd heel vriendelijk geholpen en de diagnose volgde direct. Het bleek marterschade te zijn. De herstelling werd direct uitgevoerd. Enorm bedankt voor de super goede en snelle service!
Super goeie service en heel vriendelijk, behulpzame mensen! Daarnet zonder afspraak binnen gaan om problemen met opties aan onze wagen op te lossen, nog geen half uurtje later konden we zorgeloos onze reis verder zetten!
Voor een probleem aan mijn wagen, contact opgenomen met MIG Motors in Eke. Super geholpen geweest door Frank,Bruno en Gilles. Kortom een goede en duidelijke communicatie!!! Mij zien ze hier zeker terug!!
Super tevreden van alles! Snelle afspraak kunnen inplannen ondanks de soms lange wachttijden, heel vriendelijke ontvangst, begeleiding en afronding, geen enkele vraag die onbeantwoord bleef. Was het overal maar zo!
Betrouwbare garage met goede dienst na verkoop. Het My way voertuig die we hier aankochten, vertoonde na een jaar gebruik frequent een krakend geluid bij het schakelen naar de achteruitversnelling. Auto binnengebracht onder garantie, maar het probleem werd in eerste instantie niet gevonden. De garage heeft zelf het initiatief genomen om een nieuwe afspraak in te plannen voor verder onderzoek, waarbij het probleem werd gevonden en correct onder garantie werd hersteld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid