facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MIG Motors

MIG Motors

Info

Vind deze pagina leuk om op de hoogte te blijven van de promoties bij MIG Motors Aalter.

Geschiedenis

MIG Motors Aalter is officiële Volkswagen dealer en maakt deel uit van de MIG Motors groep. MIG Motors is officiële dealer van Audi, Skoda, Volkswagen en Volkswagen bedrijfsvoertuigen.



"MIG Motors Aalter is officiële Volkswagen verdeler en maakt deel uit van de MIG Motors groep. MIG Motors is de officiële verdeler van Volkswagen, Audi, SEAT, Cupra, ŠKODA, Volkswagen bedrijfsvoertuigen & kwalitatieve tweedehandswagens in Gent en Meetjesland."
Adres: Watermolenstraat 1, 9880 Aalter
Telefoonnummer: +3293741002
Stad: Aalter
Route: Watermolenstraat 1
Postcode: 9880


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: MIG Motors tweedehands, MIG Motors Aalter Audi, MIG Motors Aalter ŠKODA, MIG Motors stock, MIG Motors Audi, MIG Motors Evergem, MIG Motors Zeeschipstraat, MIG Motors Wondelgem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oldtimerfarm Bvba Oldtimerfarm Bvba 6 km The place to be voor de echte oldtimerliefhebber
Recensies
Steeds vriendelijk maar triestig voor mij ze kunnen nog steeds mijn voertuig niet leveren
Bedankt Bart voor de service. Lekke de band gisterenavond, deze morgen reeds hersteld met wat men noemt een 'tapje'.
Vriendelijke verkoopster, liet ons binnen zonder op voorhand afspraak te maken voor kort woordje uitleg over beschikbare wagens.
Zopas "door de keuring". Vanzelfsprekend m.b.t. dergelijke MIG-dienstverlening VW, 1-WTJ-133
Triest camionette staat een week in de garage en bij het afhalen draai je de sleutel om en staat er op het scherm ad blue bijvullen
Spijtig genoeg bij aankoop van een nieuwe wagen geen informatie gekregen dat het om een buitenlandse wagen waardoor de wagen niet digitaal kan ingeschreven worden, welke reden kunnen ze me niet vertellen. Waardoor de levering niet kan doorgaan op de afgesproken datum. Afhalen kan enkel op een weekdag! Telefonisch contact : heel onvriendelijk, geen uitleg, geen informatie.
Vriendelijk onthaal in een mooie maar eenzame garage midden het landelijke West-Vlaanderen...netjes en zeer snel geholpen.
Garage verdiend geen klanten!! Reeds maand geleden afspraak gemaakt, vandaag op tijd aanwezig om vervolgens meer dan een half uur genegeerd te worden. We helpen u direct verder krijg je als antwoord.
Goeie vakkundige garage, alleen wachttijden voor herstelling en onderhoud zijn lang.
Super team. Ging er vroeger met mijn VW Touran leasewagen, en nu met mijn Skoda Octavia leasewagen. Altijd tiptop in orde, en steeds met een glimlach onthaald.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid