facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Miele Mariman

Miele Mariman

Info

Ontdek hier alle nieuwtjes over Miele en Liebherr. Wij houden U ook op de hoogte van alle activiteiten die wij organiseren.



"Miele Center Mariman is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in Miele en dat sedert 1967.Als bedrijf investeren wij vooral in het geven van service aan onze klanten. Dit zowel bij levering en plaatsing alsook de service nadien. Herstellingen gebeuren door onze eigen technici opgeleid door Miele. In ons Miele Center vindt U het volledige Miele gamma en bovendien krijgt U een deskundige uitleg. Wij adviseren U graag bij de keuze van uw Miele toestel. Welkom!"
Adres: Botermelkstraat 19, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 037765685
Stad: Sint-Niklaas
Route: Botermelkstraat 19
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:30
Woensdag: 09:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Droogkast Miele Mariman, Miele solden, Miele logo, Miele Center brugge, Wasmachine Miele W1, Miele wasmachine kopen, Miele W1 Classic, Mijn Miele
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maes Electronics Maes Electronics 2 km Slechte werkgever
Used2use.be Used2use.be 2 km Gsm was gevallen, scherm helemaal kapot. Mocht dezelfde dag nog langskomen voor de re...
Lexawares Lexawares 2 km Welcome to Lexawares! Enjoy the earphones & headphones we selected for you. Wide rang...
Recensies
Bij een defect met de droogkast kon ik via een telefonisch contact met een vriendelijke technieker het probleem oplossen. Dat bespaarde ons heel wat geld! Dit kan je niet als je een toestel in een grote keten koopt!
Vriendelijke en professionele uitleg bij aankoop
Steeds hetzelfde verhaal : de onvriendelijkheid, wrankheid van die éne medewerkster. Alle toestellen komen van Mariman, er wordt hier sterk nagedacht om niet meer bij Mariman te kopen omwille van de enorme onvriendelijkheid, onbeleefdheid van die éne medewerkster. Ook in de winkel is ze erg onvriendelijk, begrijpt ook de klanten niet, ook al is het allemaal heel eenvoudig wat er gevraagd wordt. Teer verder op jullie goede naam, want fouten willen jullie toch niet inzien. Een trouwe klant minder zal je wellicht hebben in de toekomst. Ook de voorbije dagen heel veel negatieve reacties gehoord van Miele toestellen. De Miele van vroeger, is zoals met veel, niet meer het kwalitatieve toestel van vroeger. Maar zet dan alles in het werk om trouwe klanten vriendelijke en beleefd te woord te staan. Het gaat enkel om die éne medewerkster.
Perfect en snel geholpen bedankt aan Cindy en het team Een uitstekende service vriendelijke medewerkers kennen hun producten
In de winkel werden we vlot en heel vriendelijk geholpen bij het kiezen van een nieuwe wasmachine en droogkast. Enkele dagen later zoals afgesproken werden deze geleverd door 2 zeer vriendelijke medewerkers. De installatie verliep vlot en keurig met de nodig tijd voor uitleg en demonstratie. Echt een aanrader !
Familie zaak met heel goede reputatie.vriendelijke ontvangst.je krijgt een goede uitleg.mooi en gezellige toonzaal.aanraader! Nog steeds dezelfde professionele bediening met een glimlach in een mooie toonzaal als voorheen.
Heel tevreden over service, levering en plaatsing. Iedereen kent zijn taak en doet ze ook fantastisch! Ik heb een wasmachine en droogkast gekocht. In de winkel en na plaatsing een goede uitleg gekregen over beide toestellen zodanig dat je direct aan de slag kan.
Levering en plaatsing door vakmensen, vriendelijk, behulpzaam kortom een echte aanrader
Zeer behulpzaam in de winkel. Ook de service bij plaatsing of onderhoud of herstelling is topkwaliteit. Zeker niet de goedkoopste in aanschaf, maar de service en kwaliteit maakt dat meteen goed.
Heel vriendelijk , ze geven een goede en duidelijke uitleg van de toestellen , topwinkel .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid