facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Miek Maes - Gezondheidscoach

Miek Maes - Gezondheidscoach

Info

Via deze weg wil ik mensen inspireren om beter voor zichzelf, hun naasten en onze natuur te zorgen.

Geschiedenis

Miek Maes gebruikt haar jarenlange ervaring als coach en therapeut om de oorzaken van jouw gezondheidsklachten te achterhalen. Via gepersonaliseerd voeding- en bewegingsadvies en de aanpak van je emotionele en stressvolle problemen brengen we jouw gezondheid weer terug naar vitaliteit en een algemeen gevoel van welbehagen. Alle gezondheidsklachten kunnen worden behandeld. Dit kan gaan van migraine en hoofdpijnen tot spijsverteringsproblemen tot fibromyalgie, cvs, Hashimoto, andere auto immuunaandoeningen alsook burn-out en depressie en alle onbegrepen klachten en problemen. Voel je vrij om een afspraak te maken en aan te voelen of deze aanpak wat voor jou kan betekenen.

Adres: Heidestraat 104, 3590 Diepenbeek
Telefoonnummer: 011747837
Stad: Diepenbeek
Route: Heidestraat 104
Postcode: 3590



op zoek naar gerelateerd: Miek Maes Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Muscula Personal training, groepstraining, voedingsadvies Muscula Personal training, groepstraining, v... 1 km www.muscula.be. Personal Training, Small group personal training en voedingsadvies in...
Recensies
Miek is een fantastische vrouw en zéér professioneel op het gebied van voeding, stressbeheersing en sportbegeleiding. Je voelt je hier onmiddelijk op je gemak en je gaat naar buiten met een plan van aanpak. Absolute aanrader als je persoonlijke begeleiding wenst !
Miek kent hare stiel. Waar geen enkele dokter mij kon helpen kwam Miek al tijdens de intake met een oplossing die werkt! Absolute aanrader voor wie lichamelijk en mentaal gezond en krachtig in het leven wil staan!
Dit centrum onder begeleiding van de professionele Miek Maes, heeft mijn leven veranderd en vele kwaliteit toegevoegd aan de nog vele jaren. Als je gezond bent, Kan je al je dromen nastreven.
Miek is fantastisch, ze geeft gouden raad!
Weet waarover ze praat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid