facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Midente Bvba

Adres: Kapelsesteenweg 637, 2180 Ekeren
Telefoonnummer: 3236642616
Stad: Ekeren
Route: Kapelsesteenweg 637
Postcode: 2180



op zoek naar gerelateerd: Tandarts Ekeren donk, Tandartsenpraktijk Kapelsesteenweg Ekeren, Tandarts Hoevenen, Kindertandarts Ekeren, Geconventioneerde tandarts Brasschaat, Tandartsen Kapellen, Tandarts Ekeren Prinshoeveweg, Tandarts in Ekeren
Recensies
Altijd super content geweest bij Veerle . Laatste maal hebben ze mij verwisseld met een ander patiënt dezelfde voornaam en kreeg ik een mannelijke tandarts. Dus ze hebben ook bij mij gedaan wat er bij die andere patiënt had moeten gebeuren . Sinds dan niks anders dan tandpijn . Dat komt er natuurlijk ook van als je ligt te boren aan de verkeerde tand die gewoon nog goed was .
Vriendelijk geholpen door de secretaresse. Ze bleef zoeken naar een afspraak die voor mij past. Dank u. Tandarts behandeling zelf verliep vlot met de uitleg erbij.
Technisch straf werk, kent zijn vak!
Tandarts Van Bruggen is de beste en meest zorgzame tandarts waar ik ooit geweest ben. Voor iemand als ik, met een heilige schrik van de tandartsstoel, maakt hij graag tijd om je volledig op je gemak te stellen.
Slechte tandarts, 6 keer terug komen voor een vulling. Elke keer viel ze er terug uit. Niet goed in afwerking, puur commercieel. Zit nu bij een andere tandarts, ik heb 2 maal moeten herontzenuwen omdat deze tandarts geknoeid heeft en niet alle kanalen van de zenuwen correct heeft behandeld. Ga hier nooit want het is een prutser en die enkel naar het geld kijkt en niet naar de patiënt!!!!
Nieuwe klantew worden gewoon afgepimpeld of kunnen 6 maanden later pas komen
heb juist gebeld met hevige tandpijn kan niet komen omdat ik geen vaste patient ben
Snel en vakkundig geholpen En nu geen attest meer alles via ziekenkas is dus top
Al van jongs af aan bij deze tandarts. Steeds goede ervaringen en steeds vriendelijk.
Aangename tandarts, snel plaats kunnen maken voor teveel tandpijn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid