facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Midas

"Midas est LE spécialiste de l'entretien et de la réparation multi-marques. Client Midas, vous êtes au coeur de nos préoccupations. Quant à nous, en notre qualité de professionnels, nous voulons absolument être votre numéro 1. C'est la raison pour laquelle nous accordons une telle importance à la mécanique et à la qualité. En tant que spécialistes, nous mettons un point d'honneur à réaliser l'entretien d'une voiture à un prix raisonnable. Ainsi, avec notre Entretien Constructeur, nous vous proposons une alternative financièrement attrayante par rapport à un même entretien effectué chez un concessionnaire de réseau officiel. Et ce, avec maintien de la garantie constructeur."
Adres: Avenue Prince de Liège 195 , Jambes 5100, BE
Telefoonnummer: 081 30 14 88
Stad: Jambes
Route: Avenue Prince de Liège 195
Postcode: 5100



op zoek naar gerelateerd: Midas Namur, Garage Jambes Rue de Dave, Midas pneu, Auto 5 ou Midas, Midas Evere, Midas Tournai, Midas Huy, Midas devis
Recensies
Ware helden! Ze hebben gratis en voor niets de motorolie vervangen.
Ik werd er snel geholpen met het vervangen van mijn voorbanden.
Garage dat zijn een taal spreken. En minder kennis functie uitvoeren.
Kwam voor een koppelingspedaal retour probleem, na een snelle inspectie kreeg ik te horen dat de hele koppeling vervangen moest worden 700 euro! Ik ga naar een gespecialiseerde garage, ze vertellen me dat het maar een klein onderdeel is dat amper 15 euro kost om te vervangen! Moeilijk te vertrouwen voor een volgende keer!
Vriendelijk personeel. Ik kwam opdagen met een band die ik zelf had gerepareerd, maar die ik niet kon oppompen op het apparaat bij de benzinepomp. Ze kwamen overeen om het voor mij op te blazen en brachten me niets in rekening. Dankjewel.
Ik had de uitlaatdemper en uitlaat al bij hun laten vervangen. En vandaag, toen ik geen afspraak had, hebben ze de tijd genomen om mijn hele koppelingsset te vervangen. Warm welkom Professioneel, gewetensvol en zeer attent personeel Prijs komt overeen met wat mij werd verteld. En toen ik in de buurt van mijn huis parkeerde, een parkeerplaats naast de mijne, was het een van de garagemonteurs die, nadat hij me had herkend, er nog 5 minuten over deed om te controleren of alles in orde was! Ik kan deze garage alleen maar aanbevelen. Dank aan alle teams. Dankzij jullie kan ik nog steeds veilig genieten van mijn auto.
Geen vlaggenschipaanpassing kunnen maken, totale kosten € 31 € 15 Midas Legs + € 16 bij Dufeys. Om de tweede passage naar de CT gewoon te vergoeden. Kortom, vermijd!
1e en laatste keer... Vriendelijk personeel zeker, maar met goed ingestudeerde spraak en technieken om je hand te forceren en je te verrassen om niet-essentiële uitgaven te doen tegen exorbitante prijzen, onder het voorwendsel dat de auto opnieuw wordt gekalibreerd bij de CT enz., … Vooral als je een vrouw bent, worden we helaas aangezien voor iemand die ik citeer "weet er niet veel van af"... Na de mensen om me heen te hebben onderzocht, ben ik verre van de enige bij wie het is aangekomen. Kortom, ik zou ze mijn geld niet nog een keer geven en raad je sterk aan ergens anders heen te gaan.
Niet erg respectvol! Ze vermoorden je! Ik was daar om een ​​klein onderdeel te vervangen, toen ik klaar was, vroeg ik, wat hij deed, ze stalen, ik kon het niet geloven! Zelfs andere mensen, zijn gehad? Ik ben geen racist, zijn ze allemaal Marokkaans? Daarom twijfelde ik?
Pas op...Midas beweert remmen van het merk Brembo te installeren, maar plaatst u in feite onder het Poolse merk. Niet dezelfde prijs niet dezelfde kwaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid