facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Microlab

Microlab
Adres: Chaussée d'Ixelles 112 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 502 36 65
Stad: Ixelles
Route: Chaussée d'Ixelles 112
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 09:00-19:00
Dinsdag: 09:00-19:00
Woensdag: 09:00-19:00
Donderdag: 09:00-19:00
Vrijdag: 09:00-13:30
Vrijdag: 15:30-19:00
Zaterdag: 10:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: microlab eindhoven, parkeren microlab eindhoven, microlab speakers, kastanjelaan 400 eindhoven, microlab software, microlab eindhoven rockcycle, microlab vacature, microlab kastanjelaan 400 5616 lz eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vanden Borre Vanden Borre 100 meter Zeker niet bezoeken rond het middag uur, je zal geen hulp krijgen van de verkopers.
Tech Group Tech Group 2 km
Hall Buro Hall Buro 2 km Ik heb mijn pc bij jullie binnengebracht, super ontvangst en na 2 dagen alles perfect...
Cotubex Cotubex 3 km Zeer ruim aanbod aan kabeltjes die je in de normale electrozaak niet snel zal vinden....
Recensies
Vier weken gewacht op nieuw toetsenbord. Ze hebben ons heel weinig laten weten en we moesten continue zelf contact opnemen om info te krijgen over mijn pc... "vrijdag gaan we u bellen", niets gehoord, "woensdag gaat het binnenkomen en bellen wij u", niets gehoord, enz..Het ging een week duren, maar heb mijn computer vier weken niet kunnen gebruiken! De service is echt nul! We vroegen om een compensatie, maar die kregen we jammer genoeg niet. Uiteindelijk werd mijn computer wel hersteld, maar niet alle toetsen zitten op dezelfde plaats. Helaas zorgt hun service/communicatie ervoor dat wij niet meer terug komen.
Super winkel.
Was de wifi-kaart in mijn laptop aan het vervangen en had een probleem met een enkele schroef op mijn moederbord, die gewoon weigerde los te komen. De reparateur sprak Engels ik spreek geen Frans, Nederlands of Duits en hielp me eraf te komen. Laat me de reparatie in de winkel afmaken en heb me aan het einde geen cent in rekening gebracht. Zou aanraden. Place heeft ook een behoorlijke selectie van noodonderdelen/laptops met QWERTY, als je dat soort dingen nodig hebt België is voorstander van een totaal andere toetsenbordindeling.
Iedereen die hier werkt is super aardig. Ik ben daar ontelbare keren geweest voor laptopproblemen, en al die keren hebben ze het heel goed opgelost en had ik geen problemen meer, of ze gaven een gedetailleerde beschrijving van de mogelijke oplossingen.
Sterk aangeraden. Super aardige, getalenteerde en eerlijke jongens, meerdere goede ervaringen met reparatie en pc aankoop.
Snel en efficiënt werken. Ik had een probleem met het draadloze netwerk dat ik niet zelf kon oplossen, ik belde ze en legde het probleem telefonisch uit. Ze vertelden me de verschillende mogelijke scenario's en een schatting voor elk scenario. Aankomst in de winkel, alles werd gerespecteerd zoals aangegeven op de telefoon. Vriendelijk personeel, probleem opgelost voor een kleine prijs :
Goede service! Zeer efficiënt en meegaand. Ik had een probleem met de stroomvoorziening en al snel vonden we de oorzaak van het probleem en een passende oplossing. Ik raad aan.
Laat u niet oplichten! Ik bezocht de winkel om het kapotte scharnier van mijn laptop te laten vervangen. Ze belden me 3 dagen later om te bevestigen dat ze het scharnier konden vervangen, maar het zou € 185 kosten, wat redelijk is om kapotte onderdelen te vervangen. Na 1 week was het scharnier echter weer kapot en toen ik het deksel opende om te controleren, ontdekte ik tot mijn verbazing dat ze het niet hadden vervangen, maar gewoon de gebroken stukken met superlijm hadden gelijmd. Ik had liever gezien dat ze eerlijk aan de telefoon waren en me vertelden dat ze het niet konden vervangen, in plaats van het te lijmen en me een fortuin te vragen.
Vriendelijk team, directe ondersteuning en kleine reparaties per uur uitgevoerd tegen een meer dan redelijke prijs, en soms zelfs gratis! Je vertrekt met je device, waar je natuurlijk niet zonder kunt. In mijn geval een laptop. Ik heb MM al aan veel mensen aanbevolen en ik raad het nog steeds aan.
Blij met uw diensten onberispelijke kwaliteit onberispelijke service onberispelijk onderhoud plus een service Ik raad deze winkel 100.000 keer het prijsniveau aan en alles wat daarbij hoort
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid