facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Micko keukens

Micko keukens
"Wilt u uw keuken, badkamer of slaapkamer vernieuwen? En die moet zowel mooi als gerieflijk zijn? Bingo! Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Micko Keukens is als familiebedrijf al drie generaties specialist in het zelf vervaardigen en plaatsen van maatwerk in uw interieur. U kiest bij ons voor uw keuken of badkamer uit een zeer divers gamma aan stijlen, materialen, kleuren en tinten. Maar we bedienen dus niet alleen uw oog! Want wil u niet ook zoveel mogelijk spullen kunnen opbergen? Om uzelf die o zo noodzakelijke orde en ruimtelijke rust te verschaffen? Ja toch?!"
Adres: Brielen 5, 2830 Tisselt, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0476508556
Stad: Tisselt
Route: Brielen 5
Postcode: 2830


Recensies
Dit zijn geen serieuze mensen. Bestelling was geplaatst in augustus 2020. Men zou ons spoedig contacteren voor finale opmeting. We zijn nu 28 december 2020. Ik heb in de afgelopen maanden zelf 5 keer gebeld. Telkens werd ons beloofd dat men zou bellen. 5 maanden later is de opmeting nog steeds niet gebeurd. Ik ben bijzonder ontgoocheld in deze mensen. Een puur gebrek aan professionalisme.
Uitleg was zeer professioneel en men kwam zeer bekwaam over. Enige minpuntje is dat bij aankomst het bier direct duidelijk is dat de ingang van Mico keukens dezelfde is als deze van de meubelzaak.
Zeer goede vakmannen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid