facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Michiel Vercamer - sanitair & centrale verwarming

Michiel Vercamer - sanitair & centrale verwarming

Info

Sanitair
Ventilatie
Verwarming
Waterontharding



"Bij Vercamer Michiel uit Oeselgem kunt u terecht voor:SANITAIR - CENTRALE VERWARMING - VENTILATIE - WATERONTHARDINGWij zijn beschikbaar voor Oost en West-Vlaanderen.Iedere dag zetten we ons 100% in om onze klanten te helpen.Of het een nieuwbouw, renovatie of herstelling is maakt niet uit.Omdat we zeer flexibel en transparantie bieden aan de klant zorgen we ervoor bij dringende vragen of interventies binnen de 24 uur te reageren."
Adres: Deinzestraat 140, 8720 Oeselgem, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 32479446350
Stad: Oeselgem
Route: Deinzestraat 140
Postcode: 8720


Recensies
Onze doorstromer was kapot, de dag zelf kon Michiel nog langskomen om te kijken wat de schade was. Ondanks het volledige sanitaire systeem door een andere persoon is geïnstalleerd wist Michiel direct alles te doorgronden wat er moest gebeuren. 2 dagen later was het nieuwe systeem aangesloten en netjes afgewerkt. Nogmaals bedankt voor de snelle en professionele service. Wij komen voor onze verbouwing en 2 jaarlijks onderhoud terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid